Мама плакала, а дитина сміялася: дівчинці поставили слуховий апарат (ВІДЕО)

Молода мама в соціальних мережах поділилася зворушливим відео, де її дитина вперше чує голос старшої сестри.

Мама двох дітей поділилася зворушливим і чутливим відео в Інтернеті. Її маленькій дочці поставили слуховий апарат. Малятко вперше чує голос рідної старшої сестрички.

Дівчинка народилася недоношеною. Буквально через сім днів медики виявили у неї проблеми з кишечником і шлунком. Маленьку довелося лікувати препаратами. Від великої кількості антибіотиків дитина стала погано чути. Через це батьки вирішили купити слуховий апарат.

Жінка розповідає: «Вона реагувала на більшість звуків, тому ми подумали, що вона чує досить добре. Після того, що я сьогодні побачила, все виявилося не так добре, як я думала».

Девочке поставили слуховой аппарат
Дівчинці поставили слуховий апарат

Старша дівчинка повторювала тільки два слова: «Маленька сестричка». Дитина спочатку дуже здивовано дивилася, а потім почала голосно сміятися.

Жінка посміхалася крізь сльози. Вона ще не чула, щоб її маленька дитина так дзвінко сміялася. Вона ще не бачила доньку такою веселою і усміхненою. Це справжнє щастя, коли діти не хворіють.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.