Домашня армія: багатодітна сім’я живе за суворим розкладом

Дівчина ніяк не могла виносити дитину, але незабаром вони з чоловіком стали багатодітною сім'єю.

Анастасія та Олександр Меркулові пережили багато втрат. Подружжя намагалося завести дитину, але чергова вагітність закінчувалася викиднем. Незважаючи на це, пара не здавалася і вірила, що колись у них обов’язково з’явиться дочка або син.

Молодожены
Молодята

Дівчина знову завагітніла. Вона дуже переживала і боялася, що знову втратить малюка. Але перше УЗД прогнало всі погані думки.

Лікарі повідомили, що Анастасія чекає трійню. На 3-му місяці вагітності майбутню маму поклали на збереження. Наступні УЗД показало, що дівчина носить чотирьох малюків. Але для Меркулових доля готувала величезний сюрприз.

Подружжя в один прекрасний день стали багатодітною сім’єю. Дівчина народила відразу п’ятьох дітей. На світ з’явилося чотири хлопчики і одна дівчинка. Медики також здивувалися, оскільки вони були впевнені, що Настя носить чотирьох.

Большая семья Меркуловых
Велика родина Меркулових

Молоді батьки не розгубилися, вони не створювали паніку, але розуміли, що тепер можна забути про спокійний сон і особистий час.

Спочатку недосвідченій мамі і батькові допомагали бабусі з дідусями і всі хресні батьки малюків. Зараз вони також іноді приходять на допомогу, але в основному Анастасія та Олександр справляються самі.

Багатодітні батьки кажуть, що їхня сім’я схожа на армію. Діти підросли і живуть за певним графіком. У них розписаний конкретний час для сніданку, обіду, вечері, прогулянки, сну. Якщо режим порушується, то в будинку суцільний шум і бардак. Тому з дисципліною усе серйозно.

 ""

Меркулові живуть в приватному будинку. Працює тільки глава сім’ї, але чоловік завжди допомагає дружині по дому. Тим часом багатодітна мама виховує дітей і займається городом. Дівчина планує незабаром віддати синів і дочку в садок, а самій повернуться на роботу.

Женщина родила четыре мальчика и одну девочку
Жінка народила чотири хлопчики і одну дівчинку

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.