У 72-роки повний енергії і сил: дідусь станцював з онукою чечітку (ВІДЕО)

Нестандартний дует станцював разом чечітку. Дідусь з онукою відмінно впоралися з хореографією, а в кінці навіть «колесо» зробили разом.

У 10-річної дівчинки дуже незвичайний партнер по танцях. Ним став 72-річний пенсіонер, який є рідним дідусем маленької танцівниці.

Відомо, що чечітка вимагає особливої уважності, наполегливості і почуття ритму. Оскільки всі танцювальні рухи виконуються ритмічними ударами ніг у спеціальному взутті. Але ці танцюристи вразили всіх.

 ""

Дівчинка тільки вчиться, але вже прекрасно володіє своїм тілом, вірніше ногами. А 72-річний дідусь, як виявилося, від природи істинний танцюрист. Чоловік не відставав від внучки. Він настільки все плавно і впевнено робить, що хочеться дивитися кілька разів це відео.

Мама дівчинки опублікувала відеозапис на YouTube, щоб багато хто міг побачити, і надихнутися концертним номером її дочки. Тому і ви подивіться, але обов’язково до кінця. Так як дідусь з онукою, крім чечітки, виконують ще акробатичний елемент.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.