Американська сім’я усиновила безнадійно хворого хлопчика з Болгарії: історія до мурашок

Американська родина всиновила безнадійно хворого хлопчика. Вже через місяць його було не впізнати.

Американка Прісцила Морс має двох власних дітей, але ті вже давно подорослішали, тож вона була готова подарувати свою турботу ще комусь, хто її потребує.

Нова мама хлопчика
Нова мама хлопчика

Спочатку Прісцила та її чоловік вдочерили дівчинку з синдромом Дауна, а потім в інтернеті у базі дітей, від яких відмовились батьки, побачила Райана. Хлопчик мав цілу купу хвороб, серед яких був дитячий церебральний параліч, і у свої 7 років важив лише 4 кілограми.

Любов батьків помітна
Любов батьків помітна

Щоб забрати Райана, родині довелося летіти аж у Болгарію, але мандрівка була того варта.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Салат оливье со свежим вкусом: 5 новых вариантов, от которых ты будешь в восторге

В Америці дитину, що вже знаходилась на межі життя та смерті, терміново поклали в лікарню, де почали робити все можливе, щоб Райан набрав вагу.

Вже через місяць хлопчик важив 10 кілограмів. Зараз він виглядає щасливим поруч зі своєю новою родиною, і лікарі обіцяють, що його стан продовжить покращуватися.

Нагадаємо, у трирічного російського хлопчика діагностували звичайну застуду, а через місяць дитина померла. Справжній діагноз виявився набагато страшніший.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Матеріал підготувала Ганна Кошева

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.