«Він чудо, і за його обійми варто боротися»: історія дитини, яка вижила всупереч усім прогнозам медиків

Американці Карен і Брайан Воллман готувалися стати батьками втретє. Вони чекали хлопчика. Медики запевняли, що дитина не виживе. Але вони помилялися.

Під час вагітності медики виявили в малюка синдром Дауна. А незабаром і повідомили, що дитина може і зовсім не вижити.

Лікарі готували родину до найгіршого. Вони говорили, що є ймовірність, що дитина може народитися мертвою. Але батьки налаштовувалися на щасливий кінець.

 ""

«Ми з чоловіком вирішили зберегти плід і сподіватися на краще», – згадує Карен.

Будучи вагітною, жінка представляла, як її синочок грається зі старшим братиком і сестричкою. Вона мріяла співати йому колискові. Але найбільше вона хотіла, щоб дитина була здоровою.

Незабаром народився Реннер. За допомогою кесаревого розтину малюк з’явився на світ. Дитину одразу поклали у відділення інтенсивної терапії. Крім усіх проблем зі здоров’ям, у хлопчика ще виявили ниркову недостатність.

Батьки були розбиті горем, як ніби весь всесвіт був проти них. Через сімдесят п’ять днів лікарі сказали, що дитина не виживе.

Карен і Брайан з дітьми приїхали за малюком, вони хотіли показати йому рідний дім, поки він ще не закрив маленькі очі. У центрі інтенсивної терапії мама ніжно колихала хлопчика на руках. І раптом Реннер почав одужувати. Медики не розуміли, як таке можливо. Але здоров’я дитини покращилося.

 ""

«Він чудо, і за його обійми варто боротися», – сказав лікар, який оперував жінку. Він був здивований, що немовля так швидко йшло на поправку. Більше шести місяців хлопчик провів у лікарні. Після того, як стан дитини стабілізувався, його дозволили забрати додому.

 ""

Зараз дитині вже п’ять років. Батьки дякують Богові, що він не забрав його до себе, і подарував хлопчикові другий шанс на життя.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.