Дитина просто підбігла до жінки і назвала її мамою: історія незвичайного усиновлення

Неймовірна історія про те, як дитина з дитбудинку вибрала сама собі маму і знайшла сім'ю.

Кажуть, що батьків не вибирають. Але сьогодні ми розповімо вам історію, яка доводить зворотне.

Жінка мріяла про дитину з пишним рудим волоссям і ямочками на щоках, яка стане сонцем у їхньому будинку. Але завагітніти вона ніяк не могла. Тому твердо вирішила: якщо не виходить народити самій, то обов’язково візьме дитину з притулку.

 ""

Чоловік підтримав свою кохану, і незабаром жінка відвідала дитячий будинок. Вона не встигла зайти в притулок, як на неї накинулася дивна дитина. Вона почала голосно кричати «мама, мама, мама!».

Гучну і дивну дівчинку по імені Наїна відразу ж забрали. Вихователі пояснили жінці, що дитина дуже хоче сім’ю, але у неї є свої особливості.

«Але вона не така, як інші діти. По-перше, вона горбатенька, а по-друге, у неї дуже дивна манера поведінки. Дивина в тому, що вона може тривалий час сидіти байдуже і розгойдуватися як маятник, або вчепиться в когось і починає кричати », – розповіли працівники дитячого будинку.

Після цієї зустрічі, жінка тільки й думала про Наїні. Але все ж вирішила подивитися і на інших дітей-сиріт.

«Я намагалася не думати про неї і незабаром вибрала хлопчика, схожого зовні на придуманий мною образ, такий же рудоволосий, як сонце», – згадує майбутня мама.

Жінка вдруге прийшла до Будинку дитини. Педагог притулку запропонувала їй випити по чашці кави у неї в кабінеті. Там вона мала познайомитися з дитиною, яку вибрала. І раптом відкрилися двері, і з’явилася та сама кричуща дівчинка. Наїну тримала на руках няня, яку дитина смикала за волосся.

 ""

«Але тут Наїна подивилася на мене і я, несподівано для себе, потягнулася до неї. Я взяла її на руки й інтуїтивно стала говорити на вушко всякі ніжності. А вона тільки повторювала, що я її мама », – розповідає бездітна жінка.

Так незвичайна дитина знайшла маму і тата. Прийомні батьки спочатку переживали про те, як дівчинка буде адаптуватися до нового будинку. Але Наїна виявилася слухняною дочкою.

Любляча мама зайнялася здоров’ям дитини. Лікар повідомив, що горбик на спині можна прибрати. Тому жінка купила дитині спеціальний корсет, водила на різні процедури для хребта і привчила до фізичних вправ.

Жінка впевнена, що потрібно просто любити дитину, і тоді вона буде найщасливішою. Навіть діти з дитбудинку можуть стати найріднішими.

Семья
сім’я

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.