Схожий на сумного беззубого старого: кіт по кличці Тобі підкорив мережу своєю незвичайною зовнішністю (ФОТО)

Домашній кіт нагадує літню людину, у якої шкіра обвисла, а зуби випали. Але насправді він дуже грайливий, просто страждає від рідкісної хвороби.

Кошеня з сумним виглядом забрали з притулку. Він відразу ж сподобався своїм новим господарям, але вони не знали, що улюблений вихованець хворий.

У кота по кличці Тобі виявили рідкісне захворювання, яке в медицині називають синдром Елерса-Данлоса. Через порушення синтезу колагену, здається, що у тварини зайва шкіра. Від такої рідкісної хвороби страждають і собаки, і коти, і навіть люди.

 ""

Незважаючи на такий втомлений вигляд, Тобі звичайний домашній кіт. Він любить ласку й увагу. Він обожнює свого пухнастого братика на прізвисько Куїнтон. Кошенята практично завжди разом.

 ""

Як бачимо, деякі недоліки можуть зробити свого власника унікальним і навіть популярним у мережі.

 ""

Крім цього, сумний кіт ідеальний приклад того, що зовнішність оманлива і не має значення.

Домашний кот
Домашній кіт

Схожі статті

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.