Ортопед з великим серцем: чоловік виготовляє протези для собак, котів, кіз і навіть слонів

Американський ортопед рятує життя тваринам у всьому світі. Чоловік виготовляє протези і працює віддалено.

Ортопед Деррік Кампана з США може називатися доктором з великої літери. Спочатку американець виготовляв протези тільки для людей. Але одного разу його домашній пес пошкодив лапу. Чоловік спробував зробити протез для вихованця і у нього вийшло. З тих пір він вирішив лікувати тільки тварин.

 ""

Деррік створив протези для багатьох чотирилапих. Його пацієнтами ставали не тільки домашні коти і собаки. Ортопед полегшив життя навіть коням, верблюдам і слонам.

 ""

 ""

 ""

У 2005 році чоловік створив цілу компанію Animal Ortho Care, яка допомагає усім тваринам. Він врятував понад 20 тисяч звірів.

 ""

 ""

До нього звертаються за допомогою весь світ. Оскільки ортопед лікує навіть дистанційно. Власникам тварин організація Animal Ortho Care відправляє спеціальну форму, по якій можна визначити форму і розміри тварини. Потім Деррік з колегами виготовляють протези і відправляють своїм пацієнтам.

 ""

Деррік Кампана обожнює свою роботу і тварин. Одного разу чоловік поїхав навіть в Африку, щоб встановити протез слону по імені Джабу.

 ""

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!