Від ненависті до прийняття себе: 41-річна жінка з інвалідністю стала моделлю

Через аварію вона ненавиділа себе на візку і намагалася накласти на себе руки. Але після знайомства з потрібними людьми, жінка знайшла сили жити, і здійснила мрію стати моделлю.

Ще в 2005 році Клер Фріман потрапила в аварію і отримала травму спинного мозку. Тоді її мати, яка була за кермом, заснула. Машина просто плавно скотилася з дороги. З тих пір Клер паралізована і прикута до інвалідного візка. Дівчина думала, що про модельну кар’єру можна забути, – повідомляє видання Daily Mail.

 ""

Цілий рік у лікарні і кілька операцій вплинули і на психічне здоров’я дівчини. Вона ніяк не могла змиритися, що все життя пройде на візку. Вона не приймала той факт, що ніколи не зможе більше ходити. Тому Фріман 4 рази пробувала піти з життя.

Постійні консультації в психотерапевта не давали ніяких позитивних результатів. Від суїциду до суїциду Клер жила більше десяти років. Але незабаром усе змінилося.

Вийти з депресивного стану у віці 41-рік жінці допомогли люди зі схожими травмами. Через Інстаграм Клер знайшла однодумців, які підтримали її і переконали, що життя на цьому не закінчується.

 ""

Жінка по-іншому подивилася на свою інвалідність. Вона перестала себе ненавидіти.

 ""

«Моє тіло не закінчується на моїй плоті. Я вважаю, що моє інвалідне крісло є частиною того, ким я є. Це подібно до ампутації. Згодом протез стає частиною тіла », – каже Клер Фріман.

 ""

Після прийняття себе доля посміхнулася жінці. До неї звернулося модельної агентство «Iulia Barton» з Італії. У 41 вона стала на шлях професійної моделі.

 ""

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.