Навіть Дмитро Комаров не пройшов повз: історія пишною балерини, яка надихає і ламає стереотипи

Балерина з формами з Бразилії підкорює не тільки танцювальні майданчики, а й надихає жінок. Багато хто сміється, але не всі знають, чому танцівниця важить за 100 кг.

Відому балерину звуть Тайна Маранга. У Бразилії дівчину називають Полуницею. Таке прізвисько танцівниця отримала, коли перефарбувала волосся в яскраво-червоний колір.

Її вага становит більше 100 кг, але це зовсім не заважає їй демонструвати граціозність і легкість у танцях.

Балерина
Балерина

Через фігуру дівчину постійно ображають. Їй часто пишуть в соцмережах негативні коментарі. Але кривдники ніколи не цікавилися, чому балерина набрала зайву вагу.

 ""

Колись Тайна була стрункою дівчиною. Але після онкології, яку вона успішно поборола, Полуниця поправилася. А танці допомогли їй повернутися до нормального життя після хвороби.

Балет й інші види танців замінили дівчині антидепресанти. Звичайно, у такій вазі набагато важче бути рухливою, але вона не здається. Саме сильний характер і цілеспрямованість зробили дівчину справжньою зіркою у Бразилії. А в балеті Полуниця викликала справжній фурор.

 ""

У бразилійки не тільки яскраве волосся, вона і сама видатна особистість. Дівчина успішно ламає стереотипи, які нав’язують люди і мода. Вона не соромиться своїх пишних форм і не залежить від чужої думки.

 ""

Повз такої незвичайної дівчини не пройшов і Дмитро Комаров, український ведучий програми «Світ навиворіт».

 ""

Під час зйомок у Бразилії Дмитро побував у гостях у дівчини. Йому вдалося познайомитися з колективом і творчістю пишною балерини.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.