Вийшла заміж в останні місяці свого життя: хлопець одружився на дівчині, у якої був рак

Лікарі повідомили, що залишилося кілька місяців. Але хлопець з дівчиною вирішили зіграти весілля незважаючи ні на що.

Ембер Шелхам ще в підлітковому віці діагностували онкологію. Важко, але з надією в душі дівчина боролася з раком. Хіміотерапія і операції давалися складно, але завжди був надійний друг Каллум Фіркс, – повідомляє Dailymail.

Вони дружили з самого дитинства. Хлопець завжди підтримував Ембер. Але тільки через рік вони зрозуміли, що почуття у них зовсім недружні.

Молоді люди почали зустрічатися, а незабаром і замислювалися про весілля. Але у долі були свої плани.

 ""

Після декількох років боротьби за життя, хвороба повернулася. Лікарі повідомили, що у дівчини рак головного мозку. На жаль, їй залишалося кілька місяців.

Ембер мріяла одягти білосніжне плаття. Каллум прекрасно розумів, що все йде до кінця. Але хлопець вирішив, що весілля має відбутися в будь-якому випадку. Навіть, якщо його коханій залишилося мало часу, вона повинна бути щасливою і мрії повинні збуватися.

На весілля потрібні були гроші. Усі кошти йшли на лікування, тому майбутній наречений організував благодійний фонд. Добродушних виявилося багато. Пристойну суму назбирали дуже швидко.

 ""

День весілля був душевним, веселим і сумним. Але молодята намагалися не акцентувати увагу на хворобі. Дівчина, як і мріяла, була найкрасивішою нареченою. Усмішка не сходила з її обличчя. На святі були всі близькі родичі і друзі.

 ""

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.