Це не іграшка і не фотошоп: мордочка собаки дуже нагадує людське обличчя. У чому ж секрет?

Собака з США з мордочкою, схожою на обличчя людини, стала зіркою в Інтернеті і в реальному житті.

А скільки у вас «друзів» у соціальній мережі? Ось, наприклад, у Норі понад 17 тисяч. А все тому, що мордочка песика дуже схожа на людське обличчя.

Австралійський пудель справжня зірка в Інтернеті і в реальному житті. Його господарі не можуть спокійно вигулювати собаку, оскільки всі хочуть ближче подивитися на песика, який дуже нагадує людини.

 ""

Він ніби герой фантастичного фільму, де тварини вміють розмовляти, ходять на двох лапах і водять машини. Але в реальності пудель Норі звичайний домашній вихованець. Він, як і інші песики, любить гратися і гуляти. Ось тільки зовнішність робить його особливим.

 ""

Подивіться уважно! Який у нього розріз очей і нижні повіки. А тілесне забарвлення так і нагадує шкіру людини.

 ""

Господарі песика Тіффані і Кевін створили вихованцеві навіть сторінку в Інстаграм, де публікують фото свого улюбленця. До речі, у них є ще один чотирилапий. Але той точно вже схожий на собаку.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!