«Вона моя принцеса …»: чоловік придумав спеціальний велосипед, щоб його хвора дружина могла насолоджуватися прогулянками

Жінці поставили діагноз - хвороба Альцгеймера. Вона більше не могла сама пересуватися, але турботливий чоловік зробив особливий велосипед для спільних прогулянок.

Велосипед подружжю Білл і Глед нагадує про перші зустрічі. У молодості американці дуже любили велосипедні прогулянки. Тому для них була подвійна трагедія, коли жінці діагностували хворобу Альцгеймера.

Глед більше не могла сама пересуватися, не кажучи вже про те, щоб педалі крутити. Про спільні активні прогулянки можна було забути.

 ""

Чоловік розповів, що велосипед був важливою частиною їхнього життя. Тому Білл не зміг змиритися з хворобою дружини і придумав щось неймовірне.

Він сам намалював ескіз велосипеда мрії, за допомогою якого він з дружиною міг би кататися і далі. Білл придумав спеціальне крісло, яке він хотів поєднати з звичайним велосипедом. Знайомий чоловіка з радістю допоміг йому цю ідею втілити в життя.

 ""

Зараз подружжя продовжує активно проводити вільний час. Тільки тепер Білл крутить педалі за двох. Як в танцях, чоловік веде жінку.

 ""

«Я не вважаю це тягарем. Для мене це прекрасна можливість піклуватися про того, кого я люблю все життя. Вона моя принцеса, а я її принц на велосипеді», – говорить люблячий чоловік.

 ""
Білл і Глед разом уже 50 років. Він годує її, допомагає приймати душ і обіцяє любити до кінця.

 ""

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.