Не найкрасивіший, але найулюбленіший: історія про незвичайне кошеня, яке все-таки знайшло сім’ю

В Іспанії народилося кошеня, яке прозвали «найпотворнішим у світі». Від нього хотіли позбутися, але незабаром котик знайшов хазяйку.

Коли рудий малюк з’явився на світ, він відразу ж відрізнявся від своїх братиків і сестер. Широко посаджені очі, погляд постійно сумний, маленький носик деформований. Вусатого назвали Ромео, але всі його знали, як «найпотворніший котик у світі».

 ""

Господар тварин роздав усіх пухнастиків, крім Ромео. Його ніхто не хотів брати. Його ніхто не хотів полюбити. Власник тварин планував уже навіть викинути кошеня просто на вулицю. Як ви здогадуєтеся, малюк б сам не вижив.

Працівники місцевого притулку дізналися, що так зване «потворне кошеня» шукає дім. Вони буквально врятували рудого від смерті, яку він, швидше за все, зустрів би голодним на самоті.

Так у Ромео з’явилася величезна сім’я.

 ""

«Нам сказали, що руде кошеня ніхто не хотів брати через те, що він негарний. Але для нас Ромео зовсім не потворний. Він прекрасний малюк, який, як і всі його родичі, найбільше на світі любить ласку і гратися. Його відмінність робить його особливим!», – розповіли співробітники притулку.

Валенсія Лаурі, співзасновник іспанського притулку для тварин, влюбилася в незвичайне кошеня. Жінку не бентежив зовнішній вигляд Ромео, і незабаром вона забрала його до себе додому. Валенсія впевнена, що будь-яка тварина, як і людина, має право бути щасливою.

 ""

Історія кошеняти не просто розповідає про важку долю малюка. Вона показує, що «недоліки» зовнішності не потрібно сприймати, як щось погане. Саме вони і привертають інших, роблять нас особливими.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.