Експеримент вдався: жінка намалювала собі родиму пляму на обличчі, як у сина. Вона довела, що дитини не потрібно боятися (ФОТО)

Вона справжня мама, яка любить свою дитину такою, якою вона є. Жінка провела експеримент, щоб зрозуміти, що треба буде пройти її синові.

Хлопчик Енцо народився з великою родимкою на обличчі. У медицині це називається меланоцитарний невус. Вроджене утворення не впливає негативно на здоров’я власника, але приносить йому масу незручностей.

Мама дитини Кароліна Джіральделлі спочатку була шокована величезною плямою на обличчі сина, але це ніяк не вплинуло на її відношення до малюка. Адже це її рідний хлопчик. Яким він би не був, він все рівно прекрасний.

Через деякий час жінка помітила, що оточуючі з огидою і зі страхом дивляться на дитину. Кароліна вирішила довести всім, що хлопчик нічим не відрізняється від інших дітей. Так, він народився з величезною родимкою, але його не варто боятися.

 ""

Молода мама намалювала собі на обличчі таку ж пляму, щоб зрозуміти, з чим зіткнеться її син у дорослому житті. З фальшивою родимкою жінка проходила цілий день. Вона відчула на собі кожен погляд. Люди по-різному реагували, але сама Кароліна відчувала гордість.

Потім жінка опублікувала знімок з дитиною у соціальній мережі. Фото мами і сина почали засипати компліментами незнайомі люди. Це дуже обрадувало Джіральделлі.

 ""

Після такої підтримки в мережі, Кароліна переконалася, що все зробила правильно. Завжди знайдуться ті, хто буде критикувати. Але є дуже багато добрих людей, які розуміють і не засуджують людину за зовнішність.

Мама и сын
Мама і син

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.