Однорічна дитина розплакалася уночі, але її старший 2-річний брат відразу прийшов на допомогу. Як хлопчик заспокоїв малюка? (ВІДЕО)

Зворушливе відео, яке доводить, що брат ніколи не залишить у біді. 2-річна дитина подбала не тільки про молодшого братика, але і про батьків, які у цей момент міцно спали.

Буває, що брати і сестри часто сваряться, не можуть поділити ні іграшки, ні батьків. Але ці малюки показують зворотну сторону медалі.

Однорічна дитина сильно розплакалася. Вона була сама у ліжечку, але незабаром її заспокоїти прийшов старший брат.

Як тільки 2-річний хлопчик почув плач братика, він миттю зреагував. Малюк швидко вибрався зі свого ліжка. Потім закрив двері, щоб не будити батьків, які і так мало сплять. Витяг свою ковдру, і за лічені секунди опинився поряд з молодшим братиком.

Малюк тут же затих. Усе, що відбувалося записала відеокамера, яка стояла у дитячій кімнаті.

 ""

Звичайно, батьки прокинулися від крику маленького сина. Але вони ще не встигли встати, як малюк затих. Подружжя відразу подивилося відео, яке знімала радіоняня, і були приємно здивовані:

«Це було так зворушливо і мило, що наші серця просто розтанули. Це нагадало нам, що незалежно від того, що відбувається у житті, брати завжди будуть наглядати один за одним», – повідомила мама хлопчиків.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.