28 найсмішніших котоматрица за всі часи – тримайтеся за пупок, а то розв’яжеться

Найпозитивніший і смішний сайт Котоматриця дає можливість кожному бажаючому повправлятися в дотепності і отримати за це визнання публіки. А ще посміятися від душі, це продовжує життя.

Серед розважальних ресурсів рунета Котоматрица приємно виділяється на тлі інших – на ній не знайдеш гнівних коментарів, токсичних особистостей або неприємного контенту. Тільки котики – і нічого зайвого. Крім інших забавних тварин.

котоматрица
Котоматриця

Суть Котоматриці в тому, що на цьому сайті кожен бажаючий може використовувати готове фото кота, собаки або іншої звірятка (або завантажити своє) і створити з цим шаблоном смішну картинку. Сайт пропонує кожному відвідувачу безліч різних рубрик з різноманітними видами гумору, анекдотів і просто приколів. Котоматриця – джерело для тих, хто шукає відмінний настрій і веселі свіжі жарти.

При цьому ресурс дивний тим фактом, що на ньому взагалі не знайдеш жодного негативу.

Ваш кіт схожий на вождя племені хвостолапих, і вам не терпиться поділитися його фото з підписом «Котолап Перший Хитрий»? Руді коти у дворі розвалилися під сонечком зовсім як відпочиваючі на пляжі? Котоматриця чекає ваших мемів і запропонує вам величезну кількість вже готових. Кожна Котоматрица доступна користувачам і гостям сайту і може бути ними оцінена читачами. Найпопулярніші і «залайкані» картинки потрапляють в Круть – таке собі «вибране» сайту.

Загалом, на просторі всього інтернету чи є такий же дивний і позитивний сайт, як Котоматриця. Він дарує усім тільки позитивні емоції і бажання потискати свого вихованця, а якщо такого немає – скоріше заповнити нестачу котиків в життя новими матрицями.

 "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" ""

 

 

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.