14-річний хлопчик побудував будинок для маленької сестри. Результат вразив навіть батьків (ФОТО)

Хлопчик настільки любить свою молодшу сестру, що всього за тиждень побудував для неї великий будиночок зі старої альтанки, де вона може тепер гратися.

Як звичайний підліток 14-річний Бредлі любив комп’ютерні ігри, але у хлопчика було ще одне захоплення. Він обожнював робити щось руками. У майбутньому збирається навіть вступити в будівельний коледж.

Його батько Марк Вільямс переживав, що син багато часу проводить за ігровою приставкою. Тому попросив його здійснити мрію 7-річної сестри.

 ""

Ігровий будинок вийшов великим, красивим і просторим – усе, як хотіла сестричка Еллі Мей. Для цього Бредлі знадобилося усього сім днів.

Хлопець сам намалював проєкт, і виконав його майже без допомоги батька. Таку красу він створив зі старої альтанки.

 ""

 ""

Ви тільки гляньте, який будинок вийшов. Як для справжньої маленької принцеси. І вікна, і двері, і сходи. Навіть батьки приємно здивувалися. Хлопчика чекає велике майбутнє.

Будинок для сестри
Будинок для сестри

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.