Жінка звільнила і врятувала виснажених собак. Подивіться, як тварини вміють дякувати (ВІДЕО)

Жінка не змогла стримати сліз після того, як собака почала її дякувати. Зворушливе відео, яке доводить, що тварини все розуміють і в рази добріші деяких людей.

Цю зворушливу історію повідомила сама жінка, яка врятувала собаку. Вона поділилася роликом на YouTube.

«Я бачила кинутих собак протягом декількох днів без їжі, води … Вони були скуті короткими ланцюгами і не могли рухатися», – написала жінка.

Вона не могла нормально спати, знаючи, що кинуті тварини вмирають на сонці. Тому вона вирішила їх врятувати.

Добродушна американка звільнила всіх песиків, і посадила їх до себе в машину. Через кілька хвилин виснажена і налякана собака, яка сиділа на передньому сидінні, почала тягнутися до своєї рятівниці. Тварина лапою і головою тулилася до руки жінки. Це дуже зворушило американку, що вона не змогла стримати сліз.

«Усе добре, усе добре …», – повторювала вона.

Жінка була в шоці від того, що від тварин йшло стільки любові і доброти. Незважаючи на те, що їх кинули колишні власники вмирати, собаки не злилися на інших людей.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!