У мережі критикують дівчину із зайвою вагою за її хобі: «Після цих коментарів я відчула себе нікчемною»

Історія дівчини, яка всупереч усім образам продовжує займатися улюбленою справою.

Її звуть Хлоя Елліотт і вона обожнює балет. 29-річна дівчина прекрасно розуміє, що не схожа на балерину, але вона дуже любить танцювати.

Відео з танцями, тренуваннями на розтяжку Хлоя публікує на своїй сторінці в Інстаграм. Вона хотіла просто ділитися своїм хобі, але замість розуміння і похвали отримала безліч негативу.

 "" ""

Користувачі мережі не оцінили старання дівчини і розкритикували її за зовнішній вигляд.

Недоброзичливці писали, що ніхто на сцені і в танцювальних залах не хоче бачити товстих людей. Багато хто вважає, що неможливо передати красу і легкість балету в такому тілі.

«Після цих коментарів я відчула себе нікчемною, жахливою у своєму тілі. Мені здавалося, що я не заслуговую танцювати і отримувати від цього задоволення. Я навіть хотіла видалити всі ці відео. Мені не хотілося виходити на вулицю», – розповідає танцівниця.

Незважаючи на кривдників, знайшлися і ті люди, які з захопленням дивляться на пишну балерину.

«Ти надихаєш», «Сильна і витончена», «Фантастика», «Дивовижно», – пишуть вони.

Хлоя регулярно ділиться цікавими відео з підписниками. Вона не соромиться своїх форм і показує все, як є. Елліотт не претендує на велику сцену, тому під кожним роликом нагадує:

«Мені дуже подобається проводити час, займаючись цим. Тому, будь ласка, якщо у вас є щось негативне, не коментуйте це тут. Я прекрасно розумію, що я недосконала це хобі. Спасибі».

Тим, хто зіткнувся з критикою, дівчина радить не дозволяти нікому говорити, що ви не можете щось робити через вашу вагу або інвалідність. Балерина вважає, що потрібно займатися тим, що приносить вам задоволення.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.