«Волочковій тільки не показувати»: балерина не встояла і почала танцювати босоніж у супроводі вуличного музиканта (ВІДЕО)

Виступ балерини просто заворожує. Імпровізація вдалася.

Багато хто зупиняється, коли бачить вуличних музикантів. Вони просто грають гарну музику і  цим піднімають настрій перехожим.

Таку картину дуже часто можна зустріти у великих містах, де багато туристів. А щоб потрапити на виступ такого випадкового дуету, потрібно бути справжнім щасливчиком.

Дівчина, яка виявилася балериною, також не змогла пройти повз скрипаля. Спочатку вона сумнівалася, але оператор цього відео зумів умовити танцівницю. Усе відбувалася в Італії.

Подивіться, як дівчина чутливо танцює босоніж. Запевняю, вам сподобається. Навіть противники балету не зможуть відвести очей від того, що відбувається.

  • «Неземний танець»;
  • «Перехоплює подих«;
  • «Приголомшливо, стільки раз переглянула»;
  • «А ви уявляєте, як музиканту було приємно, що під його музику танцює дівчина»;
  • «Ноги дуже красиві у дівчини. Волочковій тільки не показувати, а то шпагати свої теж почне демонструвати всім вуличним музикантам»;
  • «Чому такі талановиті люди, як цей музикант, грають на вулиці? А ті, хто навіть грати не вміє, заробляє мільйони?», – прокоментували відео інтернет-користувачі.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.