Важив усього 50 грам: як зараз виглядає кошеня, яке народилося завчасно? (ФОТО)

Дивовижна історія, яка доводить, що любов і турбота може врятувати життя. Подивіться, як змінилося кошеня, від якого відмовилася мама.

Одного разу подружжя Тейлор і Дженіфер прийшли до родичів, щоб подивитися на новонароджених кошенят. Там вони і познайомилися зі своїм майбутнім вихованцем.

Від маленької дівчинки, яка з’явилася на світ завчасно, відмовилася мама-кішка. Кошеня на прізвисько Хенк народилося недоношеним і важило всього 50 грам. Шанси вижити були мінімальні, але господарі тварини вирішили поборотися за її життя.

Беззахисне кошеня було таке крихітне, що поміщалось навіть у кишені сорочки. Воно не могло самостійно ні стояти, ні їсти. Тому пара була з ним постійно. Вони годували його кожні дві години з пляшечки, зігрівали свої теплом. Доглядали, як за новонародженою дитиною.

Навіть домашня собака зігрівала малюка і була дня нього, як старший брат.

 ""

Незабаром крихітка перетворилася на красиве біле кошеня з блакитними очима. Подивіться, на що здатна справжня любов і турбота.

 "" "" ""

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.