Марина навіть від чоловіка 16 років приховувала важливу таємницю про те, що в їх двійні одна дитина не рідна, а отказник в пологовому будинку

Коли чоловік дізнався правду, він обійняв дружину і сказав: «Спасибі тобі, рідна, за сина!»

Марина і Олександр з нетерпінням чекали народження свого первістка. Коли молода мама проходила УЗД, то вони спеціально попросили не оголошувати стать дитини, щоб був сюрприз.

За два тижні до пологів Марину поклали на збереження – живіт був дуже великий, багатоводдя, як сказав лікар. Вирішили перестрахуватися. У палаті, куди поклали вагітну жінку, вже лежала юна дівчина Світлана, яка теж повинна була скоро народити.

Жінки познайомилися, розговорилися. Світлана виявилася студенткою, жила з батьками. Батько її малюка одружуватися не захотів. У Марини склалося враження, що молода мама зовсім не переживає, як буде сама піднімати дитину, очевидно, сподівається на допомогу батьків.

А тут в один з днів в палату зайшов головний лікар з якимись документами і запитав Світлану, чи не передумала вона? Вона твердо сказала «ні» і підписала принесені документи. Тоді доктор пояснив їй, що 6 місяців після народження, якщо вона передумає, то може забрати свого малюка, а потім його віддадуть на всиновлення.

Марина з жахом все це вислухала, ще не вірячи до кінця – невже Світлана хоче відмовитися від своєї кровиночки?

Коли Марина вже наодинці перепитала, чи правда це, Світлана абсолютно спокійно підтвердила – так, вона підписала відмову і з усією відповідальністю. Вона ще дуже молода, їй дитина не потрібна, вона хоче довчитися, потім вийти заміж і народити дітей в сім’ї. Батьки теж не хочуть ставати бабусею і дідусем. Тому так буде краще для всіх, а малюка усиновлять якісь бездітні люди. І додала, що вона більше не хоче говорити на цю тему.

Увечері Світлана народила здорового хлопчика, але навіть не захотіла його взяти на руки, а зажадала укол, щоб у неї не було молока.

Всю ніч Марина переверталася, не могла заснути, а вранці рішуче пішла в кабінет головлікаря. Там вона сказала, що хоче Світланину дитину забрати собі, але не всиновлювати, а так, ніби вона сама народила двійню.

У головлікаря спочатку очі на лоб полізли, потім він обурився, що так не можна, це підсудна справа. Але Марина його обірвала – а що, нехай дитина росте сиротою в дитбудинку?

Увечері у Марини почалися пологи і вона народила лапочку-дочку. Вірніше, двійню! Хлопчика і дівчинку, він на 15 хвилин старше сестрички. Тому і живіт у мами такий великий був – це не багатоводдя, а дві дитини!

двійнята
Двійнята

Коли чоловік дізнався, що він відразу став батьком двох дітей, від несподіванки сів на стілець і заплакав від щастя. Хлопчика вони назвали Богданом, дівчинку Олесею.

Діти росли в любові і достатку, через 5 років у них з’явився молодший братик Антошка. А Марина стійко зберігала свою таємницю, але її дуже непокоїло, що чоловік нічого не знає. І вона вирішила відкритися йому в день повноліття їх двійнят.

Після сімейного застілля, коли діти пішли погуляти з друзями, вона відкрила чоловікові цю велику таємницю. Олександр спочатку не повірив, але щирі сльози Марини його переконали в правдивості її слів. Тоді він міцно обняв дружину і сказав: «Спасибі тобі, рідна, за сина!»

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.