Як стилісти і голлівудська посмішка змінили зовнішність запущеної жінки? Неймовірне перевтілення (ФОТО)

У жінки майже не було зубів, а сиве волосся додавало кілька років. Навіть не віриться, що стилісти можуть так змінити зовнішність людини.

Героїню нашої історії звуть Естер. Вона багато років тяжко працювала і ніколи не відчувала себе справжньою жінкою.

Вона ніякого значення не надавала своїй зовнішності. У результаті вона виглядала недоглянутою, втомленою. На обличчі з’явилися пігментні плями, а сиве волосся і відсутність багатьох зубів додавали кілька років.

І ось Естер нарешті витягнула щасливий квиток. Стилісти запропонували жінці зробити кілька процедур, які назавжди змінять її життя.

Першим до роботи приступив стоматолог. У пацієнтки була складна ситуація, але фахівець зробив неймовірне. Через кілька годин у жінки з’явилася білосніжна посмішка, як у голлівудських зірок.

 ""

Потім пофарбували волосся, зробили манікюр, професійний макіяж й укладку. Підібрали гарну сукню і масивні сережки.

 ""

Результат перевтілення вразив навіть майстрів. А сама жінка зізналася, що навіть не здогадувалася, що може бути настільки красивою.

 ""

Як вам результат?

 ""

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.