У вас теж є такий друг: чарівна собака професійно псує всі кадри (ФОТО)

Собака знає, як привернути до себе увагу.

Така людина є у кожного. Ви її точно зустрічали і в саду, і в школі, і на роботі. Звичайно, і у вашій родині вона теж є.

І особливість її в тому, що вона завжди псує спільні фотографії. Через такого персонажа доводиться робити кілька кадрів, щоб отримати хоча б один нормальний знімок. А ось фітнес з йоги з Гонконгу Йоко Кікучі пишається такими фото і з задоволенням ділиться ними в соцмережі.

Дівчина є господинею чотирьох собак породи сіба-іну. Відомо, що ці песики дуже грайливі і забавні. Але виявилося, що один з вихованців Йоко любитель хуліганити.

 ""

Улюбленців звати Кікко, Саша, Ніна і Момо. Саме біла собака по кличці Ніна і є тією «людиною», яка завжди псує фотографії. А чи дійсно це так? Швидше за все, вихованець наповнює кожен знімок емоціями і робить їх життєвими.

Погляньте на цих чарівних моделей, гарний настрій забезпечено.

Ніхто так емоційно не позує, як Ніна

 "" ""

Навіть під час фотосесії можна непомітно поспати

 ""

Ніна вже уявляє смак тортика

 "" ""

Хто бачив другий кросівок? Біла точно не бачила

 ""

“Просто посміхнися”, – говорили вони

 "" ""

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.