Узи любові і істини. Повчальна історія

Завжди вчіться контролювати себе в будь-яких умовах і в будь-якій ситуації, незалежно від того, що ви чули або бачили.

Дуже любить пара прожила в шлюбі понад 10 років, не маючи дітей. Стів і Сара залишилися один з одним і дуже сподівалися, що у них буде дитина до того, як закінчиться 11-й рік шлюбу, тому що друзі та члени сім’ї умовляли їх розлучитися. Але вони не могли розійтися через сильну любов між ними.

Пройшли місяці, і одного разу, коли Дейв повертався з роботи, він побачив свою дружину, що йде дорогою з чоловіком. Чоловік обійняв її за шию, і вони виглядали дуже щасливими. Понад тиждень він бачив одного і того ж чоловіка зі своєю дружиною в різних місцях, а одного вечора, коли Дейв повертався з роботи, він побачив, як чоловік проводив її в будинок, поцілувавши в щоку. Дейв був злий і сумний, але не говорив про це зі своєю дружиною. Через два дні після напруженого робочого дня Дейв набирав воду з диспансеру скляним глечиком, коли задзвонив телефон. Він підняв його, і людина сказала: «Привіт, дорога, я прийду до тебе додому сьогодні ввечері, щоб побачити тебе, як і обіцяв». Дейв повісив трубку. Це був чоловічий голос, і він був впевнений, що це був чоловік, з яким він завжди бачив свою дружину. Його раптово затрясло від думки, що він втратив дружину через іншого чоловіка. Скляний глек випав з його руки та розлетівся на частини.

Його дружина вбігла в кімнату і запитала: «Все в порядку?» У гніві він штовхнув дружину, і вона впала. Вона не рухалася і не вставала. Потім Дейв зрозумів, що вона впала там, де він розбив скляний глечик. Її пронизав великий шматок скла. Він відчував її подих, пульс і серцебиття, але вона лежала мляво. У повному замішанні він побачив у неї в руці конверт. Він взяв її, відкрив і був вражений її змістом – це був лист.

Це читати: «Мій люблячий чоловік, словами не передати словами те, що я відчуваю, тому мені довелося це записати. Я йду до лікаря вже понад тиждень і хотів переконатися, перш ніж повідомлю вам новини. Лікар підтвердив, що я вагітна двійнею і наша дитина має народитися через 2 місяці. Той же лікар – мій давно втрачений брат, з яким я втратив зв’язок після весілля. Він пообіцяв подбати про мене і нашу дитину і дати нам найкраще, що не збираючи ні цента. Він також обіцяв пообідати з нами сьогодні. Спасибі, що залишилися зі мною. Ваша любляча дружина. Лист випало з його руки. У двері постукали, і увійшов той же чоловік, якого він бачив зі своєю дружиною, і сказав: «Привіт, Дейве, вважаю, я прав. Я Макс, брат вашої дружини ». Раптово Макс помітив свою сестру, що лежить в калюжі крові. Він терміново доставив її в лікарню, і вона була в комі. Вона втратила близнюків. Мораль: ми не повинні занадто швидко робити непотрібні дії в наших відносинах або шлюбі, якщо ми не розпитували нашого партнера або чоловіка про те, що ми бачили або чули про них. У всіх є свої недоліки. Ми не повинні занадто поспішати, щоб судити інших. Не все, що ви бачите, чуєте або вірите про когось, правда. Завжди вчіться контролювати себе в будь-яких умовах і в будь-якій ситуації, незалежно від того, що ви чули або бачили.

Популярне

Схожі статті

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.