Студент дізнається про жадібність. Повчальна історія

Навчіться робити свій вибір з розумом.

Студент запитав свого вчителя: «Що таке жадібність?» Учитель сказав: «Щоб відповісти на ваше запитання, пройдіть через шоколадну фабрику поруч з нашою школою і виберіть той шоколад, який вам подобається найбільше. Але є правило. Проходячи через фабрику, не можна повернути назад. Ви повинні збирати шоколад тільки в міру просування вперед».

Студент відправився на шоколадну фабрику. Проходячи повз, він побачив шоколадку в красивій обгортці, вона йому відразу сподобалася, але він подумав, що може знайти ще одну шоколадку трохи більше. Отже, він пішов далі, потім побачив ще одну шоколадку. Але знову ж таки, він думав те ж саме. Коли він підійшов до кінця фабрики, він не побачив шоколадних цукерок такого розміру, як той, який він не вибрав раніше, і почав шкодувати про своє рішення відмовитися від нього. Нарешті він здався. Він повернувся до вчителя з порожньою рукою і пояснив, що він зробив.

Учитель сказав йому: «Тобі дуже сподобався один шоколад, але ти все одно шукав шоколад трохи більше. А пізніше ви зрозуміли, що щось, що ви відпускаєте, було найкращим шоколадом, який ви там могли знайти. Це мій дорогий називається Жадібність ».

Мораль: ми відмовляємося від багатьох хороших речей в нашому житті через нашу жадібності мати ще кращі речі. Наша Людська Природа така, що ми завжди хочемо все краще і краще. Але в пошуках кращого ми відмовляємося від багатьох хороших речей, які могли б доставити нам таке ж задоволення і зробити нас щасливими. Навчіться робити свій вибір з розумом.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.