Мишеня. Мандрівники і платан. Дві повчальні історії

Все творіння Бога мають благу мету. Ми ніколи не повинні принижувати Божі благословення.

Мишеня

Жили-були Миша і Мишеня. Вони жили в дірі в плінтусі в великому, теплом будинку, де було багато сиру, і більше вони нічого не хотіли. Одного разу Мати-Миша вирішила вивести Мишеняти з дому. Зовні їх чекав величезний рудий кіт, облизуючи губи та готовий з’їсти їх обох.
“Мати мати! Що нам робити? ” – вигукнув Мишеня, чіпляючись за хвіст матері. Мати-Миша зупинилася, дивлячись в очі-намистинки голодної кішки. Мати-Миша не злякалася, тому що точно знала, як поводитися з великими страшними кішками. Вона відкрила рот і глибоко зітхнула.
«Гав! Гав! Кора, кора, кора! »Вона закричала, і кіт втік так швидко, як тільки міг.
«Вау, мама! Це було дивовижно! “- сказав Мишеня своєї матері, щасливо посміхаючись.
«І тому, дитино, завжди краще мати друга мова».
Мораль: завжди добре мати друга мова.

Мандрівники та платан

 ""

Одним літнього дня йшли двоє чоловіків. Незабаром стало занадто жарко, щоб йти далі, і, побачивши поблизу великий платан, вони кинулися на землю, щоб відпочити в його тіні.
Одна людина, дивлячись на гілки, сказав іншому: «Яке це марне дерево. У ньому немає фруктів або горіхів, які ми могли б з’їсти, і ми навіть не можемо використовувати його деревину ні для чого ».
«Не будь таким невдячним», – зашаруділо у відповідь дерево. «Я надзвичайно корисний вам в цей самий момент, захищаючи вас від палючого сонця. І ви називаєте мене ледарем! »
Мораль: все творіння Бога мають благу мету. Ми ніколи не повинні принижувати Божі благословення.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.