Курйозні, повчальні і моральні історії на яких потрібно вчитися

Ці історії допоможуть правильно зрозуміти життя.

Жадібний лев

Був неймовірно жаркий день, і лев дуже голодував.

Він вийшов зі свого лігва та обшукав все навколо. Він зміг знайти тільки маленького зайця. Він нерішуче зловив зайця. «Цей заєць НЕ наб’є мені шлунок», – подумав лев.

Коли лев збирався вбити зайця, туди побіг олень. Лев став жадібним. Він думав: «Замість того, щоб їсти звідти маленького зайця, потрібно мені з’їсти великого оленя».

Він відпустив зайця і пішов за оленем. Але олень зник в лісі. Льву стало шкода, що він відпустив зайця.

Мораль історії:

Птах в руці стоїть двох в кущах.

Чотири розумних студентів

 ""

Одного разу вночі четверо студентів коледжу гуляли пізно ввечері та не готувалися до тесту, який був призначений на наступний день. Вранці вони придумали план.

Вони обмазалися жиром і брудом.

Потім вони пішли до декана і сказали, що вчора ввечері ходили на весілля, а на зворотному шляху у їх машини лопнуло колесо, і їм довелося штовхати машину назад. Так що вони були не в змозі пройти тест.

Декан подумав на хвилину і сказав, що вони можуть пройти повторний тест через 3 дні. Вони подякували йому і сказали, що на той час будуть готові.

На третій день вони постали перед деканом. Декан сказав, що, оскільки це тест для особливих умов, все четверо мали пройти тест в різних класах. Всі погодилися, тому що добре підготувалися за останні 3 дні.

Тест складався всього з 2 питань на 100 балів:

1) Ваше ім’я? __________ (1 бал)

2) Яка шина лопнула? __________ (99 балів)

Опції – (a) Передня ліва (b) Передня права (c) Задня ліва (d) Задня права.

Мораль історії:

Візьміть на себе відповідальність, інакше ви не засвоїте урок.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.