Ви вірите, що людина може змінити свою долю?

Все іде за рахунок причини.

Я вірю, що людина робить те, що може, поки не буде розкрита його доля.

Доля – це дивне поняття. Для мене латинська фраза «Omnia Causa Fiunt» завжди була чимось, за чим я слідував.

Для непосвячених, переклад «все іде за рахунок причини». Для того, хто не вірить в Бога, це найближче для мене ставлення до віри. Це те, що в найпохмуріші часи дає мені надію. Як моя поточна ситуація. Я продовжую говорити собі, що все це відбувається по причині. Що це за причина, яку мені ще належить дізнатися. Я ніколи не дізнаюся це. Але моя віра в долю тримає мене в здоровому глузді.

Якщо до цих пір неясно, мої назви будуть цитатами з фільмів, які, сподіваюся, ви дізнаєтеся і залучите вас. Сьогоднішній день – «Останній самурай» (2003). Ще один фільм, який тихо зник під час випуску і про який рідко думають, коли думають про великих фільмах про Тома Круза. Будучи 16-річним, вперше подивився його в 2003 році, він говорив зі мною так, як, можливо, не з багатьма іншими. Теми честі, поваги і культури дозволили мені вирости в дорослу людину, який слідє цим темам, живучи життям і шанує життя інших, поважає їх вибір і охоплює всі культури. У мене немає ненависті в моєму тілі. Я спостерігав це в той час, коли я заблукав, і це допомогло мені знову знайти його. Так, навіть у 16 ви можете збитися зі шляху. Я завжди був старою головою на молодих плечах, але не знаючи, якою людиною я хотів бути або життям, яким я хотів вести, безумовно означає втратити свій шлях. Допомагає, що в ньому є сценарій, завалений цитатами, які я пам’ятаю на регулярній основі.

У кожному диханні є життя

 ""

Варто іноді пам’ятати, що ви все ще живі, і, хоча все може здатися поганим, у вас все ще є життя. Я завжди брав цитату «Ідеальний квітка – це рідкість. Ви можете провести все своє життя в пошуках одного, і це не буде витрачена даремно життя », як любов. Про пошук людини, якого ви б з радістю провели все своє життя. Я повинен пам’ятати, що я знайшов свою квітку. Те, що мені не потрібно було витрачати все своє життя в пошуках цього, я просто повинен був витратити все своє життя, плекаючи той факт, що у мене вже є це. Ніколи не приймати це як належне і насолоджуватися цим.

Моя улюблена сцена відбувається в середині фільму. Персонаж Круза протистоїть одному зі своїх викрадачів під дощем, борючись з дерев’яними мечами. Він намагається заслужити свою повагу, і за кожен удар, який він отримує, він продовжує вставати, поки не може більше. Це потужна сцена з величезною кількістю очок, яка нагадує мені, що мене можуть знову і знову придушувати, але я завжди можу повернутися. Після цього він запитує свого викрадача, чого він хоче від нього. «Що ти хочеш для себе?» приходить відповідь. Ще один урок, який майже змушує мене хотіти бути самураєм. Ви повинні зробити речі для себе.

Удача благоволить сміливим (Олександр Македонський)

 ""

Тим, хто ризикує і не чекає, коли щось трапиться з ними

Так що я збираюся зробити свою власну удачу. Так, речі трапляються з причини, але якщо я нічого не зроблю, то нічого не станеться. Завтра у мене велике інтерв’ю. Я 18 років без роботи, і це єдине інтерв’ю, яке у мене є. Але якщо я не розумію, це нормально. Тому що є причина, чому. Примиритися з не завжди знаючи причину може бути складно. Але ось де віра вступає в гру. Мені просто потрібно жити своїм життям. Фільми, які я вибрав для перегляду минулого тижня, були найкращою формою терапії, про яку я міг подумати. Тривога в основному пройшла, і тепер я більше зосереджений. Сподіваюся, я зможу продовжувати жити кожну мить якомога краще і насолоджуватися життям, яке у мене є, так що в кінці мого життя, як в кінці «Останнього самурая», коли хтось запитує «скажи мені, як він помер», хтось відповідає: “Ні. Але я розповім вам, як він жив. “

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.