11 способів дізнатися, що вас використовують в стосунках

Досить скоро починаєш підозрювати, що тебе використовують.

Це може статися в будь-яких відносинах, будь то з начальником, партнером, друзями або родиною. Хтось починає просити занадто багато позичених, відчуває почуття провини або раптово виявляється ніде, коли вам потрібна рука допомоги. І досить скоро починаєш підозрювати, що тебе використовують.

Такі підозри можуть виникати у вигляді того, що партнер пише текстові повідомлення тільки тоді, коли йому це зручно, або коли вони хочуть зустрітися пізно вночі. Це також може виходити від начальника, який ніби як очікує, що ви будете працювати допізна, і навіть натякає на вашу невпевненість в роботі, коли ви цього не робите. Або це може бути один, якого ніколи немає поруч.

Такі люди – користувачі, і вони створюють незбалансовані, неможливі відносини. Однак потішно те, що це часто вулиця з двостороннім рухом. Коли когось використовують, він зазвичай жертвує своїми потребами заради когось другого, щоб заповнити порожнечу.

Якщо це схоже на вас, не хвилюйтеся – ви можете дещо зробити. Якщо вас використовують, наповніть себе тим, що терапевти називають «турботою про себе». Наповніть свій графік заняттями, відновіть соціальні зв’язки та скористайтеся змістом / цілями через вашу роботу, бізнес, духовність, волонтерські зобов’язання і т. Д.

Сподіваюся, ти зможеш вирости досить, щоб більше не терпіти нічиєї лайна. Але до тих пір є кілька явних ознак того, що хтось вас використовує.

1. Вони змушують вас відчувати себе некомфортно

Відносини повинні бути зручними та легкими, але часто це не так. Звичайно, це може статися з будь-якого кількості причин, але іноді дискомфорт виникає через відсутність балансу у відносинах. Ось чому, якщо хтось вас використовує, ви можете почати відчувати себе все більш незатишно поряд з ним. Це безперечно поганий знак.

2. Вони змушують вас боятися сказати «ні»

 ""

У тому ж дусі, що і вище, якщо хтось використовує вас, він може почати цю дивну гру сили, яка змусить вас боятися сказати «ні». Користувачі відправляють повідомлення, в яких відмова в їх проханні загрожує вам загибеллю – і саме так вони маніпулюють вами. Будь то загроза звільнення, виключення з друзів або звільнення, така тактика страху є великим ознакою, якого слід остерігатися.

3. Вони хороші тільки тоді, коли це зручно

Остерігайтеся людей, які дуже милі та уважні тільки тоді, коли хочуть щось запозичити або попросити про послугу. Це ті ж люди, які холодно підтримають вас, коли отримають те, що хочуть. Один з найбільших червоних прапорців, що вказують на те, що вас використовують, – це коли подруга раптово розгортається після того, як отримала те, що вона хоче. Це може бути складно, але постарайтеся не зациклюватися на такий фальсифікації.

4. Вони дзвонять тільки вночі

Коли справа доходить до побачень, це класичний варіант: текстове повідомлення в дивний час. Якщо ви обидва не готові до нічних зустрічей і побаченням в останню хвилину, не погоджуйтеся на таке лікування. Часто це ознака того, що інша людина просто тримає вас поруч, поки не прийде щось краще, а це може дійсно пошкодити.

5. Вся справа в позичені

Користувач часто зображує себе найкориснішою людиною на планеті. Але, як не дивно, вони часто роблять це тільки для себе. Вони зроблять вам (дуже маленьку) послугу, а потім скористаються нею, щоб викликати у вас почуття провини й боргу. Коли приходить час просити про послугу, вони згадують «все, що вони зробили для вас». Він просто кричить про почуття провини.

6. Вони викликають почуття образи

 ""

При всіх послугах, почутті провини та дивовижних проханнях будьте готові відчути деякий обурення. Цього не буде в збалансованих відносинах, де потреби всіх задовольняються в рівній мірі.

7. Вони не зосереджуються на ваші потреби

Подумайте про можливе користувача у вашому житті. Він або вона коли-небудь зосереджуються на ваші потреби? Можливо немає. Ось чому вони – користувачі … якщо ви вкажете свої потреби, вони проігнорують їх або навіть будуть сперечатися з вами. Як тільки ви зрозумієте, чим вони займаються, все це може здатися досить очевидним.

8. Вони використовували вас для особистої вигоди

Ваш друг зраджує вашу довіру і намагається вирвати все, що ви любите? Це може означати що завгодно, від флірту з людиною, який, на вашу думку, вас цікавить, чи крадіжки ваших ідей і затвердження їх як своїх власних, щоб просуватися вперед в роботі. Якщо так, біжіть. Очевидно, ця людина не піклується про ваших інтересах.

9. Вони втягують вас знову і знову

Цей одвічний трюк під силу будь-кому, але особливо часто він зустрічається в романтичних стосунках. Подумайте про партнера, який ігнорує вас до тих пір, поки ви не збираєтеся здатися, перш ніж раптово попросити поспілкуватися. Це класичний хід, який показує, що ця людина тримає вас поруч з егоїстичних, призначених для користувача міркувань.

10. Вони завжди «забувають свій гаманець»

Waitress handing bill to couple in restaurant

Слідкуйте за тим, як часто ви тягнете до свого гаманця. Якщо ви виявите, що постійно оплачуєте вечерю, фільми та все інше, це може бути ознакою того, що вони використовують вас за готівку.

11. Вони ніколи нічого не дають натомість.

Багато людей стикалися з відносинами, які здаються повністю односторонніми. В такому випадку вам може здаватися, що ви єдиний, хто докладає будь-які зусилля, єдиний будує плани, єдиний купує подарунки й т. д. Знову ж, відносини – це баланс. Якщо ваш партнер не бажає час від часу відповідати на послугу, не дивуйтеся, коли ви почнете відчувати себе використаним.

Я не кажу, що ви повинні обурюватися тим, що робите ласку, або працюєте допізна, або іноді оплачуєте рахунок. Але зверніть увагу на ці маленькі червоні прапорці, а також на те, чому ви перетворилися в горезвісну ганчірку. Проявивши трохи турботи про себе, ви зможете почати вирівнювати ці незбалансовані відносини.

spot_img

Схожі статті

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто.