Чи можна купити щастя за гроші? Дослідження говорять, що – так

Не намагаючись зрозуміти, чи розумно витрачати гроші на те, що вам не потрібно інвестуйте в розвиток всіх сторін свого розуму та особистості - просто тому, що ви цього хочете!

Коли вам потрібно підняти настрій, ви любите витратити трохи грошей і піти по магазинах? Чи відчуваєте ви себе після цього неймовірно щасливим?

Або зачекайте – може бути, ви відчуваєте себе винуватим, йдучи за покупками, тому що це погано.

Споживацтво марнотратно. Іншим пощастило менше, ніж вам. Бла бла бла. Інші причини – це нескінченний список.

Чи можна купити щастя за гроші? Чи можете ви по-справжньому прожити щасливе життя, роблячи покупки та витрачаючи гроші?

Що ж, ось і відповідь: так. Щастя можна купити за гроші.

Дослідження показують, що щастя дійсно виникає в результаті витрати грошей, коли ми витрачаємо їх певним чином.

І є розумні правила, яким ми можемо слідувати, які заохочують витрачати гроші способами, які приносять нам радість:

Купити враження.
Використовуйте готівку, щоб поліпшити те, як ви проводите час.
Отримайте собі задоволення.
Платіть зараз або заздалегідь.
Будьте щедрі та поділіться цим.
Але теорія “За гроші можна купити щастя” – це не тільки вищезгадані речі.

Також є чиста радість від покупок, щоб порадувати себе!

Хіба вам не приємно, коли ви купуєте ідеальний предмет, щоб виразити себе, а потім носите його, щоб заявити про це світу?

Або виграти випробування і купити символічне нагадування, щоб дивитися на нього щоранку як на нагадування про свою перемогу і мотивацію до наступної великої перемоги?

Це дрібні покупки? Навпаки. Ці покупки – інструменти, які зміцнюють ваші найпотаємніші бажання і підтримують вас в самій сміливій роботі у світі.

Гаразд, може, тобі та не потрібно витрачати на це гроші. Ви також можете знайти негрошові способи відзначити, відзначити та представити свої життєві події. Я теж за це.

Однак, якщо ви вирішите витратити трохи грошей, насолоджуйтеся! Чи не відчувай себе винуватим!

Автоматична покупка з метою заціпеніння або уникнення життя – це не спосіб робити покупки, і, ймовірно, саме через це трата грошей заробила погану репутацію!

Накопичувати борги або заповнювати наші шафи до межі речами, які нам не потрібні, якими ми не користуємося і не приносимо задоволення, безглуздо і призводить нас до депресії, а не на радість. У цьому немає ніякої цінності!

Але ви можете навчитися бути щасливим, якщо правильно ставитеся до грошей.

Тепер, якщо ви хочете бути радісним і щасливим людиною, коли витрачаєте гроші, ось 3 дивовижних способів зробити це.

Щаслива людина

1. Фінансуйте своє звільнення

Коли у вас є гроші в резерві, ви можете скористатися спонтанними можливостями, які виникають, наприклад, несподівано відвідати вечірку з нагоди дня народження племінниці або з’явитися, щоб відсвяткувати досягнення старого друга.

Витрачаючи доступні гроші на те, що для вас важливо, і уникаючи того, що для вас не важливо, ви вивільняєте додаткові гроші, які можна відкладати на майбутню свободу.

Ще не вистачає грошей?

Практикуйтеся витрачати енергію на те, що для вас важливо, і творчо проявляйте свою присутність в ситуаціях, коли ви ще не можете розгойдуватися, купуючи квиток на літак – зніміть відео для своєї племінниці або створіть фотокнигу для одного.

2. Інвестуйте у своє зростання

Бути щасливим у житті – значить інвестувати в себе. Може бути, є курс або програма, які не відповідають вашій кар’єрі, але вам все одно сподобається їх пройти.

Не намагаючись зрозуміти, чи розумно витрачати гроші на те, що вам не потрібно інвестуйте в розвиток всіх сторін свого розуму та особистості – просто тому, що ви цього хочете!

Поки цей грошовий резерв не стане достатнім, вивчіть можливості того, як ви все ще можете розширити свої знання.

Отже, складіть список і досліджуйте способи заглибитися в деякі з цих тем. Дивіться виступи, шукайте безплатні онлайн-класи або відвідуйте цікаві зустрічі у своїй спільноті.

3. Святкуйте з символікою

Купіть собі що-небудь тільки тому, що це глибоко вас хвилює. Чи не тому, що це необхідно, тому що це наступна новинка, а тому, що це відображає аспект вашої внутрішньої істоти та змушує вас відчувати себе сильніше, щасливіше, розумніші або краще.

Купіть символ, щоб нагадати собі про щось важливе, що ви зробили, або про щось важливе, що ви створюєте.

Немає ще грошей, щоб побалувати себе? Сходіть на прогулянку і знайдіть на природі то, що вам подобається. Або зберіть його, або зробіть знімок для відображення. Зафіксуйте момент, а також його зміст, і цінуєте його кожен день.

Очевидно, що нас змушують посміхатися не самі гроші, а багатство в тому, що вони дають.

Отже, гроші та щастя тісніше пов’язані, ніж ви думаєте, якщо ви все робите правильно.

Накопичуючи їх і не використовуючи їх для короткочасного задоволення від життя, ви міняєте стільки ж, скільки перерасходуете.

Так що подумайте про те, що для вас важливо. Спонтанність? Філантропія? Пригода? Творчий підхід? Звідти вирішите, як використовувати та насолоджуватися цим своїм багатством!

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.