Навіщо класти мокру газету в холодильник? Спосіб, який назавжди допоможе позбутися від поганого запаху

Напевно, багато хто з вас зіштовхувалися з явищем неприємного запаху в холодильниках.

Таке буває з кількох причин. Наприклад, зіпсувався якийсь продукт, а ви не помітили. Або просто холодильник вже старий, і іноді видає неприємний запах. Він впливає на продукти і на атмосферу в кухні в цілому. Щоб від нього позбутися, придумали дуже багато різних засобів. Але є лайфхак, який допоможе вам взагалі без будь-яких фінансових вкладень усунути проблему з неприємним запахом в холодильнику.

Як позбутися неприємного запаху в холодильнику?

Мокра газета в холодильнику
Мокра газета в холодильнику

Беремо саму звичайну газету і мовчимо її водою. Можете побризкати на неї з розпилювача. Кладемо на тарілку або підставку, і відразу мокру кладемо в холодильник. Газета буде створювати ефект губки, і збирати неприємні запахи.

До слова, ефект з’явиться через 12 годин. Тоді ви відчуєте, як неприємні запахи йдуть з холодильника.

Щоб такого не повторювалося, радимо регулярно розбирати вміст холодильника, і викидати зниклі продукти. Також у продажу є окремі таблетки або мішечки з освіжувачі повітря спеціально для холодильника. Але газета – швидко і без вкладень, а ще – завжди є під рукою.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.