Як змінилася зовнішність дівчини, яка регулярно пила просту воду? (Фото)

Дівчина протягом одного місяця кожен день пила звичайну воду. Такий експеримент змінив її зовнішність і поліпшив роботу шлунково-кишкового тракту.

Усі знають, як важливо дотримуватися питного режиму. Ще під час шкільних років на уроках біології говорили, що організм людини складається приблизно з 70% H2O. Зауважимо, що багато джерела наводять різні цифри.

Вода впливає на роботу нашого організму, на самопочуття і навіть на зовнішній вигляд. Щоб перевірити чи так це, американка провела експеримент. Дівчина протягом одного місяця кожен день випивала по 3,5 літра звичайної води. Щоб зафіксувати можливі зміни, вона робила фотографії обличчя.

Дівчина до експерименту
Дівчина до експерименту

У перший день експерименту в американки виникла проблема. Так як вона не звикла регулярно пити воду в такій кількості, вона постійно забувала. На допомогу прийшов телефон, де дівчина поставила собі нагадування.

На п’ятий день дівчина часто ходила в туалет. Приблизно, один-два рази на годину. Потрібно відзначити, що 3,5 л води в день – це дуже велика кількість рідини, яка відрізняється від норми і не зовсім відповідає рекомендаціям медиків.

Перші результати американка побачила на десятий день. Вона розповідає, що прокидатися стало набагато легше. Якщо раніше її з ранку бадьорила кава, то зараз вона вже відчуває прилив енергії відразу після пробудження. Також дівчина каже, що змінився зовнішній вигляд волосся і шкіри. Вони стали більш здоровими, хоча і до цього вона непогано виглядала, – стверджує американка.

Позитив і безперервний потік енергії прийшов після п’ятнадцятого дня. У цей період рівень продуктивності виріс, і дівчина стала більше встигати на роботі і по дому. Сон став міцним, а пробудження – легким. Тіло саме почало подавати сигнали, якщо американка пропускала прийом води.

Після двадцятого дня експерименту оточуючі почали помічати зміни в зовнішності. Знайомі і колеги запитували про те, чи відвідує дівчина косметолога й інші SPA-процедури. Вони помітили, що вона стала гарнішою. Людям не вірилося, що можна самому позбутися від мішків під очима.

 Зовнішність американки після експерименту
Зовнішність американки після експерименту

Тридцятий день експерименту. Дівчина зробила висновок, що раніше щодня мало випивала води, але і три з половиною літра в день – то вже велика доза. Американка вирішила продовжувати питний режим, трохи зменшивши кількість рідини.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Коронавірус в Україні: міністр охорони здоров’я закликає увести надзвичайний стан у країні

Нагадаємо, антибактеріальний гель для рук у домашніх умовах: три простих рецепта.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.