Як доглядати за віями: ефективні поради

Правильний догляд зробить ваші вії більш красивими і здоровими. Ми зібрали поради, які вам варто взяти на замітку.

Добре видаліть макіяж

Ми не можемо сказати, що цього достатньо, але дійсно важливо виробити рефлекс зняття макіяжу щоночі, щоб ваші вії (і ваша шкіра) могли дихати. Виберіть м’який засіб для зняття макіяжу, наприклад олія, менш абразивна, ніж міцеллярная вода. Акуратно очистіть вії за допомогою ватного диска зверху вниз у напрямку росту.

Регулярно зволожуйте вії

Як і волосся і шкіра, вії необхідно регулярно зволожувати, щоб вони залишалися красивими, довгими і сильними. Рослинні олії натурального походження – один з кращих способів їх живлення і здорового росту.

Вибираємо відповідну туш

Обмежте нанесення водостійкої косметики на вії. Цей тип туші більш агресивний, що в кінцевому підсумку призводить до ослаблення вій. Тому ми збережемо водонепроникність тільки для відвідування басейну, заходів або довгих вечорів.

Змініть свій раціон

Як і у випадку з шкірою або волоссям, якість вашої дієти безпосередньо впливає на красу ваших вій! Не забувайте дотримуватися різноманітної та якісної дієти, уникаючи оброблених харчових продуктів, дуже жирних або занадто солодких.

Поповнюйте запаси вітамінів, мінералів і мікроелементів, з’їдаючи кілька фруктів і овочів в день. Також вибирайте хороші ліпіди, включаючи в свій раціон горіхи, авокадо і омега-3.

Догляд за віями: квіти ромашки

Приготуйте настій з квіток ромашки, дайте йому охолонути, щоб не обпекти повіки. Вмочіть ватяний диск в настій і акуратно промокніть їм вії щоранку, коли прокидаєтеся, і щоночі перед сном. Результати будуть видні через три-чотири тижні!

Догляд за віями: оливкова або касторова олія

Перед сном візьміть ватяний тампон і нанесіть кілька крапель оливкової або касторової олії на ваш вибір. Нанесіть змочений ватяний диск на вії, не змиваючи. Прокинувшись, витріть надлишки оливкової або касторової олії рушником або ватним диском.

Цей метод відмінно підходить для догляду за віями, бо дає змогу як подовжити, так і зміцнити їх завдяки зволожуючою силою олії!

Догляд за віями
Догляд за віями

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.