Як прибрати жовті плями на пальцях від сигарет: корисні поради

Не секрет, що куріння має небезпечні і шкідливі наслідки для нашого здоров'я. Але ризики куріння не обмежуються збитком внутрішнім органам, сигаретний дим також залишає сліди на нашій шкірі, наприклад плями на наших пальцях.

Жовті пальці: причини

Не у всіх курців є плями на руках, так як жовтуватий відтінок з’являється на пальцях рук і нігтях за ключовими причинами. Перше, звичайно, стосується компонентів, що містяться в тютюновому димі. Такі сполуки, як смола і нікотин, прилипають до дерми, а також до стін, одягу і інших поверхонь, залишаючи коричневі або жовті плями. У той же час ці речовини дратують і сушать шкіру, змушуючи її набувати такий тон.

З іншого боку, є блокуючий фактор. Іншими словами, для появи цих плям необхідно тримати сигарету так, щоб дим потрапляв безпосередньо на пальці і нігті. Ось чому рекомендується тримати сигарету так, щоб дим піднімався до шкіри і не контактував з нею.

Як позбутися?

Ось кілька дуже простих рішень, які допоможуть позбутися від плям нікотину на руках і нігтях і, як бонус, позбутися від неприємного запаху.

1. Лимон

лимон
Лимон

У лимона так багато достоїнств і можливостей, де його можна використовувати вдома. Для нікотину на пальцях і нігтях ми використовуємо сік. Пензликом для нігтів втираємо його.

Цю процедуру необхідно застосовувати кілька днів поспіль, щоб позбутися від плям нікотину.

2. Зубна паста

Зубна паста
Зубна паста

Ще один простий варіант – натерти пальці зубною пастою. Вміщені в ньому відбілюючі речовини руйнують жовтий колір нікотину. Так само, як і з лимоном, для його подолання потрібно кілька кроків. Обполіскуємо чистою водою і зволожує руки …

Як бонус ви побачите, що зубна паста виявляє легку відлущувальному дію, ваші руки стануть дуже м’якими. В іншому випадку ми можемо розглянути можливість відмови від куріння! Ми знаємо, що це непросто, але воно того варте.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.