Жінка по всьому будинку розклала лавровий лист: тепер жити можна без комах

Лавровий лист можна використовувати не тільки в кулінарії. Виявляється, цю пряність можна застосовувати в побутових цілях.

Жінка довго боролася з комахами. Що вона тільки не пробувала. Навіть від найдорожчих і популярних хімічних засобів не було ніякого позитивного результату. Тим часом, ці маленькі шкідники приносили стільки незручностей. Вони забирали багато сил, нерв і грошей.

Одного разу подружка порадила розкласти лавровий лист по всіх кутах в будинку і там, де є гніздо комах. Звичайно, жінка скористалася рекомендацією, так як втомилася вже боротися з міллю.

Через пару днів комахи зникли. Виявляється, вони терпіти не можуть запах лаврового листа. Цей аромат може легко вигнати з вашого будинку моль, тарганів, комарів і навіть мух. А якщо цю пряність покласти до круп в пакет, то ніякі мошки і жучки вам не страшні.

Такий засіб не тільки ефективний, лавровий лист повністю нешкідливий і безпечний для вашої родини і домашніх тварин.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як розводити желатин? Основні пропорції

Нагадаємо, актрисі немає чого приховувати. Зірка Величного століття Мер’єм Узерлі нарешті пояснила, чому пішла з серіалу.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.