11 милих кухонних гаджетів, які хочеться отримати, незважаючи на їх непотрібність

Зараз мова піде саме про ті кухонних гаджетах, які дуже милі, прикольні, але їх марність очевидна.

Вони могли з’явитися у вас в якості подарунка від друзів, але, не знайшовши собі застосування, зберігаються десь на полиці.

Прес-форма для яйця

Прес-форма для яйця
Прес-форма для яйця

Девайс стане в нагоді тільки для тих, хто любить їсти яйця незвичайної форми (квадратні, у вигляді сердечка, квіточки і т.п.). Для інших людей він може здатися марним.

Ніж для перцю

Ніж для перцю
Ніж для перцю

Для господарок, які використовують в своїх стравах перець, виробники пропонують ніж, вирізує серцевину перцю разом з насінням, залишаючи рівні краї на зрізі. Насправді очікуваний ефект не є вдалою.

Кесадільніца

Кесадільніца
Кесадільніца

Кесадільніца повинна смажити вафлі трикутної форми, але це їй погано вдається.

Лічильник яєць

Лічильник яєць
Лічильник яєць

Лічильник яєць синхронізується з телефоном і видає інформацію про те, скільки яєць зберігається в холодильнику і у якого з них закінчується термін придатності. Якщо ви не їсте омлети щоранку, то легко зможете обійтися без такого помічника.

Coffee youlies

Coffee youlies
Coffee youlies

Гаджет, який працює за принципом термокружки, зберігає гарячими напої до 5 годин. Корисний він буде тільки тим, хто приготував каву, забуває про нього.

Вилка, що підсилює смак

Вилка, що підсилює смак
Вилка, що підсилює смак

Кнопками на вилці можна змінювати смак їжі від солоного до солодкого. Напевно мало знайдеться людей, яким це треба.

Смородержатель

Смородержатель
Смородержатель

Цей гаджет використовується тільки для приготування американського десерту зморив. Спеціальні преси затискають в смородержателе крекери з шматочками шоколаду, все це заливається водою і поміщається в мікрохвильовку. Незабаром ласощі готові. Погодьтеся, гаджет специфічний.

Ломтерезка

Ломтерезка
Ломтерезка

Прилад значних розмірів і споживає чимало електроенергії поріже шинку або сир на красиві рівні шматочки. Якщо постаратися, це можна зробити гострим ножем на обробній дошці.

Та, що говорить вилка

Та, що говорить вилка
Та, що говорить вилка

Додаток зі смартфона змусить вилку вібрувати і блимати, якщо

ви їсте занадто швидко.

Прилад для чищення яблук

Прилад для чищення яблук
Прилад для чищення яблук

Шкірка з яблук дійсно зрізається, але якщо вам не треба чистити щодня яблука у великій кількості, то знімається питання про придбання такого гаджета.

Кашоварки

Кашоварки
Кашоварки

Відмінність Кашоварки від звичайної каструлі в таймері, що задає час варіння крупи. Все інше так само (промити крупу, залити водою і варити). Значно функціональніша звична мультиварка.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.