Як поліпшити колір обличчя: способи, які працюють

Хочете привести в порядок шкіру обличчя і поліпшити колір? Як це зробити в домашніх умовах - читайте далі.

Звужуйте пори для будь-якого типу шкіри

Якщо у вас тьмяний колір обличчя і великі пори, не панікуйте. Хороша відновлююча процедура в домашніх умовах поверне вам чисту шкіру за пару кроків

Рецепт: три ложки меду змішайте з ложкою лимонного соку. Дайте постояти чверть години, а потім змийте чистою водою. Мед покращує текстуру вашої шкіри, зволожуючи епідерміс.

Підказка:

Замість полоскання чистою водою використовуйте трояндову воду або настій бузини або шавлії. Ці рослини, що володіють терпкими і очисними властивостями, багаті антиоксидантами. Вони покращують текстуру шкіри і беруть участь в регенерації клітин епідермісу.

Зволожуйте суху шкіру

Змішайте мигдальну пудру з половиною йогурту. Мигдаль відновлює колір обличчя і навіть може використовуватися в якості відлущуючого засобу для отримання десятикратного ефекту краси.

Ще один рецепт: змішайте половину авокадо з ложкою оливкової олії і ложкою меду. Дуже поживна маска ручної роботи, яку можна наносити і на сухе волосся.

Підказка:

Щоб позбутися від почервоніння обличчя, пов’язаного, наприклад, з застудою, приготуйте настій ромашки (заспокійливий і протизапальний). Дайте охолонути і нанесіть на обличчя компрес. Ефект моментальний.

Очищайте жирну шкіру

Для комбінованої або жирної шкіри незамінним інгредієнтом є лимонний сік, який повертає шкірі сяйво.

Рецепт: змішайте дві столові ложки рожевої глини (а не зеленої глини, занадто агресивної) з соком половинки лимона. Дайте постояти чверть години, а потім змийте чистою водою.

Інший рецепт: зваріть молоді пагони кропиви і додайте кілька крапель рожевої води або лимонного соку. Дайте охолонути перед нанесенням суміші на шкіру, уникаючи області навколо очей і губ. Цей рецепт працює навіть при догляді за жирним волоссям.

Підказка:

Для тих, у кого акне все ще проблема, вівсяна маска для вас! Змішайте три столові ложки з невеликою кількістю води і яблучного оцту. Залишити на десять хвилин. Змийте трояндовою водою. результат приголомшливий

Доглядаємо за шкірою обличчя
Доглядаємо за шкірою чи

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.