Як назвати сина: ТОП-5 сильних імен для хлопчика

Ім'я має величезну силу, яка знаходиться з людиною протягом усього життя. Воно дарує базові якості своєму власникові. Тому кожна мама ретельно вибирає особливе ім'я для свого улюбленого сина.

ТОП-5 сильних імен для хлопчика:

  1. Михайло. У перекладі це іудейське ім’я означає «подібний Богу». З раннього дитинства Михайло цікавиться творчістю. Їм подобається або малювати, або співати, або грати на музичних інструментах. Вони дуже доброзичливі, чутливі і люблять допомагати людям. Тому Михайлу легко створити сім’ю. Цьому чоловікові важливо мати гармонію, як на роботі, так і в особистому житті.
  2. Дмитро ( «хлібороб») добрий і чуйний хлопець. Він завжди підтримає у важкий момент. Але характер у Дмитра непростий, він впертий і любить доводити свою думку. Такі якості допомагають йому досягати цілей. Якщо Дмитро навчиться тримати баланс між роботою і сім’єю, то він стане дуже успішною і щасливою людиною.
  3. Артем дуже спокійний і мирний хлопчик. Він легко адаптується до будь-яких життєвих ситуацій і не прив’язується до людей. Якщо він не отримує задоволення від конкретних людей, він просто перестає з ними спілкуватися. Артем в міру впевнений хлопець і не страждає егоїзмом.
  4. Єгор. Саме так потрібно називати майбутніх дипломатів. Ще з дитинства він стає лідером думок. Хлопчик Єгор дуже активний, тому батькам потрібно запасатися терпінням. Він справедливий і може постояти за себе, і захистити молодших. Єгор завжди отримує те, що хоче. Він іноді буває нервовим і йому важливо, щоб його підтримували авторитетні для нього люди.
  5. Микита. З грецького означає «переможець». Від природи у хлопчика сильна уява. Якщо батьки з дитинства допоможуть йому розвивати талант, то Микита може стати письменником. Він дуже старанний і любить шукати правду. У майбутньому він буде багато працювати, тому у нього яскрава і вдала кар’єра.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.