Як привести в порядок старі або брудні килими. Найпростіший спосіб з недорогих компонентів

Цей спосіб найпростіший. З його допомогою можна почистити килим і прибрати на ньому все плями. Колір килима стане яскравішим, а плями зникнуть.

Багатьом людям подобається, коли на підлозі лежить красивий і м’який килим. Він приносить затишок і босоніж можна ходити навіть коли на вулиці зима.

Раніше, за часів СРСР тільки багата сім’я могла придбати килим. Розмір килима також був важливий. Чим більше килим, тим багатшими вважалася сім’я. Через час багато хто зрозумів, що килим тим зручний, коли його можна було скрутити та винести на вулицю, щоб вибити.

Тому у кого зараз килими потрібно стежити, щоб вони були чистими та без пилу і плям. Потрібно якщо пляма свіже, відразу очистити його застосувавши теплу воду і господарське мило. Воно до того ж і вбиває бактерії. Обов’язково необхідно пройтися пилотягом по килиму. І природно рекомендується кожні 6 місяців провести генеральне прибирання.

Однак для того, щоб почистити килими необхідні дорогі хімічні засоби. Вони не кожному по кишені. Але є народні засоби, які недорогі і їх можуть собі дозволити кожна сім’я. Результат – відмінний.

Компоненти:

Аміак – 1 ст. л.;
Порошок – 1 ст. л.;

1 літр гарячої води.

Важливо! Коли ви приступаєте до чищення килимів вдома, то потрібно відкрити вікна і надіти маску від пилу. У аміаку неприємний запах. Тому рекомендується краще чистити цим засобом на вулиці.

 "" Потрібно взяти щітку, якою ви чистите одяг. Змочити її в розчині та почистити килим. Ви відразу помітите дію засоби. Колір килима стане яскравішим, а плями зникнуть.
Коли ви чистите килим, то намагайтеся робити кругові рухи.

Ви таким чином відбувається розпушування ворсу.
Цим розчином можна чистити дуже забруднені килими. Але потрібно періодично міняти розчин на новий.
Якщо це невеликі килимки, то вистачить однієї порції для чищення.

Цей спосіб найпростіший. З його допомогою можна почистити килим і прибрати на ньому все плями.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.