Домашні рослини від вірусів і бактерій: ТОП-10 корисних квітів

Домашні рослини можуть не тільки радувати око, але і приносити величезну користь для здоров'я людини. З такими квітами можна забути про хвороби, віруси і бактерії.
  1. Хлорофітум – найкорисніша квітка для квартири. У неї є унікальна здатність – очищати повітря від шкідливого формальдегіду, які виділяють синтетичні матеріали. Учені говорять, що ця рослина за 24 години повністю очищає приміщення, де знаходиться.

    Герань
    Герань
  2. Пеларгонія або герань – рослина-антистрес, яка заспокоює нервову систему. Також знімає головний біль і нормалізує тиск. Якщо рослини поставити в спальні, то сон буде міцним. Пеларгонія очищає повітря від вірусів і бактерій. Крім того, вона перешкоджає появі вогкості.

    Мята перечная
    М’ята перцева
  3. М’ята перцева – це садова рослина, але її можна вирощувати у себе на підвіконні. Від неї в кімнаті завжди свіжий запах. Вона бореться з мігренню і знижує дратівливість.

    Сансевиерия
    Сансевієрія
  4. Сансевієрія виробляє величезну кількість кисню. Тому не потрібно купувати дорогий зволожувач повітря. А ще ця проста квітка має дуже здатність підвищувати імунітет людини.

    Мирт
    Мирт
  5. Евкаліпт і мирт – найкращі помічники для людей, у яких астма й інші проблеми з диханням. Усе тому, що вони борються з поганими речовинами в повітрі. Тому з ними легше дихати.

    Декоративный лимон
    Декоративний лимон
  6. Декоративний лимон очищає повітря і запобігає розмноженню хвороботворних бактерій, які можуть викликати ангіну, менінгіт, туберкульоз та інші хвороби. Але за декоративним лимоном потрібно ретельно доглядати.

    Лавр
    Лавр
  7. Лавр – знищує бактерії і віруси, а також допомагає людям з хворобами серця, судин і шлунково-кишкового тракту.

    Фикус
    Фікус
  8. Фікус – усуває токсини, і наповнює кімнату киснем. Також пригнічує розмноження мікроорганізмів, які провокують вірусні захворювання у людини. З такою квіткою пилу в будинку буде менше, а повітря чистіше.

    Бегония
    Бегонія
  9. Бегонія володіє антибактеріальними властивостями. Крім цього, вона захищає організм людини від комп’ютерного випромінювання.

    Кактус
    Кактус
  10. Кактус захищає від шкідливого електромагнітного випромінювання, вбиває мікроби, знижує іонізацію повітря.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.