Що подарувати на 8 Березня: мамі, дружині, дівчині, подрузі, бабусі, сестри і іншим прекрасним дамам

Напередодні першого великого весняного свята гострим ребром для багатьох стає одне єдине питання - що і кому подарувати на восьме марта?

Щоб полегшити пошуки відповіді, ми вирішили скласти для вас невелику шпаргалку з практичними порадами про те, що і кому можна дарувати в це прекрасне свято. Варто відзначити, що більшість подарунків універсальні, але важливу роль все ж відіграє перевагу і захоплення жінки, якій ви збираєтеся піднести презент.

Подарунки дружині на 8 березня

Подарунки дружині на 8 березня
Подарунки дружині на 8 березня

Залежно від бюджету, можна організувати романтичну вечерю, поїздку до розважального місце, щоб провести дозвілля незвично. Наприклад, можна поїхати в місця, де ви ніколи не були, або буваєте рідко, щоб, так би мовити, вийти із зони комфорту. Тут все залежить, звичайно, від ваших же інтересів. Приклади: боулінг, каток, іподром, планетарій, театр, квест-кімната і інші.

Також всі жінки незалежно від віку люблять прикраси. На них може піти як середній бюджет, так і великий – браслети, підвіски, ланцюжки, каблучки, сережки, брошку. Це і багато іншого, що пропонує ювелірний магазин – цінний і приємний подарунок, знак любові і поваги.

Що подарувати сестрі або подрузі на 8 березня

Що подарувати сестрі або подрузі на 8 березня
Що подарувати сестрі або подрузі на 8 березня

Це теж головоломка або завдання із зірочкою. Можете подарувати купон / сертифікат на товари або послуги. Наприклад, сертифікат в салон краси, до масажиста, абонемент в тренажерний зал (головне – не натякати їй на зайву вагу).

Що подарувати тещі на 8 березня

Що подарувати тещі на 8 березня
Що подарувати тещі на 8 березня

Тут універсальним подарунком буде посуд, наприклад, або квіти.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.