Як правильно використовувати прищіпки? Ви їх використовуєте неправильно коли, сушіть білизну (Фото)

Один користувач прокоментував: "Я роками протирав мотузку, щоб переконатися, що вона чиста перед використанням. Тепер мені більше ніколи не доведеться це робити! "

Коли справа доходить до основних життєвих завдань, більшість з нас думає, що ми їх вирішили. Але є дрібниці, які люди не помічають і не завжди звертають на них увагу.

Ви знаєте, такі прості речі, як винести сміття і розвісити одяг на мотузці. О, але ми так не мають рації.

Виявляється, більшість з нас неправильно вивішували сушити одяг і при цьому робили дурні непотрібні складки.

У всякому разі, жінка в TikTok поділилася, як нам дійсно потрібно вивішувати одяг для сушки, і, чесно кажучи, ми не можемо повірити, що це випадало від нас всі ці роки.

TikToker Христина пояснила, що замість того, щоб складати наші предмети одягу через лінію, а потім закріплювати їх, ми повинні насправді помістити гачок на лінію і вішати одяг нижче. Це дійсно так просто.

Так правильно користуватися прищіпкою

Як вона зазначає, в прищіпках насправді є витончене невелике заглиблення, яке дозволяє їм зручно сидіти на волосіні за допомогою ручки, яка утримує предмети нижче.

“Хто-небудь ще розумів, що це неправильний спосіб вішати речі на мотузку, – запитує вона в кліпі, – і що на прищіпках насправді є ця маленька дірочка, щоб ви могли повісити одяг на мотузку?”

Один користувач прокоментував: “Я роками протирав мотузку, щоб переконатися, що вона чиста перед використанням. Тепер мені більше ніколи не доведеться це робити! ”

Інший користувач соцмереж, написав, що при великому вітрі білизна та одяг може полетіти.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.