Дівчина незвично знімає застрягле кільце з пальця за допомогою голки і нитки (Відео)

Однак є й інший спосіб зняти кільце. І він досить простий. Для цього є звичайна голка з ниткою.

Іноді бувають ситуації в житті, в яких ви не знаєте як вчинити. Однак є прості способи як вийти зі становища. Наприклад, ви не можете зняти кільце з пальця, намагаєтеся його зняти традиційним способом за допомогою мила. Але це може не принести успіху і тоді ви в розгубленості – що робити, невже з кільцем потрібно буде ходити до кінця свого життя. І ви знаходите людини, який може вам розпиляти акуратно кільце і зняти з пальця, але кільце вже зіпсовано.

Знімаємо кільце з пальця

Можна звичайно пошукати в інтернеті як зняти кільце з пальця, але вам це не потрібно робити, бо це вже до вас зробили та є варіант як допомогти з розв’язання цієї проблеми.

Однак є й інший спосіб зняти кільце. І він досить простий.

Для цього є звичайна голка з ниткою. Досить протягнути голку з ниткою товстим кінцем по кільце і намотати нитку на те місце куди ви будите рухати кільце. Річ у тому, що шкіра стискується і діаметр пальця стає менше. Особливо уважно потрібно бути коли обертаєте суглоб пальця, бо це найтовстіше місце.

Як тільки це буде зроблено, вона схопить кінець нитки, через яку простягнула голку, розпустивши її по пальцю і взявши з собою кільце. Це цікавий спосіб і це відео вже переглянули в соціальних мережах 10 мільйонів разів. Людям сподобалося, але потрібно бути обережним, щоб не поранити шкіру пальця ниткою.

Ви можете побачити, як це робиться, на відео нижче.

Як вам сподобалося відео?

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.