Овочеві маски для обличчя своїми руками для красивої шкіри: це просто!

За старих часів, задовго до появи косметичної промисловості, більшість жінок використовували овочі, фрукти та інші натуральні засоби для шкіри обличчя.

Ви відчуваєте, що, попри те, що ви пробували купу дорогих косметичних засобів, ваша шкіра все ще виглядає і відчувається не так, як ви хочете?
Якщо це так, то нижче ми перерахували рослинні маски для обличчя своїми руками, які можуть допомогти.

За старих часів, задовго до появи косметичної промисловості, більшість жінок використовували овочі, фрукти та інші натуральні засоби для боротьби з непривабливими станами шкіри.
Хоча більшість жінок знають про користь для краси різних фруктів, дуже мало хто з них знають про овочі, які можуть перетворити вашу шкіру.

Овочі, як і інші натуральні засоби, можуть змінити життя і здоров’я і зовнішній вигляд вашої шкіри. Від прищів і висипань до запобігання ознак старіння – є певні овочі, які містять корисні для шкіри речовини, які можна використовувати для відновлення і живлення шкіри, особливо якщо ці овочі змішані з іншими натуральними інгредієнтами.
Ми розповімо вам про декілька рослинних масок для особи, зроблених своїми руками, які можуть втілити в життя вашу мрію про чудову шкіру.

Маска для обличчя з капусти

Листя капусти містять речовини, які зміцнюють шкіру, які можуть допомогти вам боротися з ознаками старіння.

Інгредієнти: Капустяний сік

Спосіб приготування: Змішайте 2 столові ложки свіжовичавленого капустяного соку з 2 чайними ложками кожного, мультані Мітти та сирого меду. Перемішайте їх, щоб вийшла паста. Акуратно нанесіть маску на обличчя і шию. Залиште на 15 хвилин, а потім змийте водою. Застосовуйте його один раз у 2-3 тижні для отримання неймовірних результатів.

Морквяна маска для обличчя

Морквяна маска

Морква корисна не тільки для очей, а й для шкіри. Застосування цього коренеплоду допоможе вам отримати природну блискучу шкіру без прищів.

Інгредієнти: Морква і папая

Спосіб приготування: в першу чергу натріть моркву і папая. Потім подрібніть залишки та додайте в суміш 1 столову ложку сирого молока. Підготовлену маску нанесіть на обличчя і шию. Через 20 хвилин змийте теплою водою. Для досягнення бажаного результату наносите цю домашню овочеву маску один раз на тиждень.

Маска для обличчя з броколі

Деякі компоненти броколі, як відомо, омолоджують тканини шкіри. Ця відновлює шкіру маска принесе їй багато користі.

Склад: броколі, мед, сир, рожева вода.

Спосіб приготування: вам потрібно розчавити жменю броколі та змішати її з 1 чайною ложкою органічного меду, 2 чайними ложками свіжого сиру і 3-4 краплями рожевої води. Добре перемішайте, щоб вийшла паста. Нанесіть маску на обличчя і залиште на 15 хвилин, перш ніж змити.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.