ТОП-5 речей домашнього вжитку, які потрібно ставити на сонце

Сонячні промені можуть допомогти завершити чистку. Після прання та сушіння помістіть речі на кілька годин на сонці, і вуаля, вони стануть ще чистіше.

З цього моменту після очищення ставте ці речі на сонці.
Чи знаєте ви, що мати-природа може робити свій внесок в прибирання різних кухонного приладдя? Це дійсно так, не дивлячись на те, що багато чистячі засоби добре справляються зі своїм завданням. Сонячні промені можуть допомогти завершити чистку. Після прання та сушіння помістіть речі на кілька годин на сонці, і вуаля, вони стануть ще чистіше.

Дерев’яні обробні дошки

Попри те, що деякі люди стверджують, що сонце може дезінфікувати дерев’яну дошку, це ще не доведено остаточно. У будь-якому випадку ми знаємо, що обробна дошка швидше сохне на сонці, і це знижує ймовірність зростання бактерій на вологій поверхні.

Дошка для нарізання

Бруд в холодильнику

Ящики в холодильнику більше не чисті? Змішайте воду з милом, потріть ящики та поставте їх на кілька годин на сонці. Вони знову будуть блискучими чистими!

Контейнери для їжі

Ви регулярно кладете їжу з томатним соусом в місткість для їжі? Якщо це так, є велика ймовірність, що в контейнері залишиться червоний серпанок. Збризніть місткість лимонним соком і поставте на кілька годин на сонці. Після того як ви залишите його на сонці, він стане набагато чистіше.

Сумка для покупок

Брезентові пакети, які ви часто використовуєте в якості господарських сумок, необхідно регулярно прати. Подумайте про це: ви кладете сумку на підлогу в супермаркеті, в машину, а потім на прилавок. Фу! Сумки для покупок, які не можна прати в пральній машині, також слід регулярно чистити. Ці пакети протріть тканиною, а потім покладіть на кілька годин на сонці. Пакети знову готові до використання!

Інформація про “підказки та хитрощі”.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.