Як оформити клумби своїми руками? Ідеї з підручних засобів (ФОТО)

Не обов'язково платити декораторові, можна власними руками з підручних засобів оформити клумби. Квітники вийдуть не гірше, ніж у професіонала.

Як же очі і душа радіють, коли навколо стільки краси. А якщо це ще зроблено своїми руками, то не тільки радість заповнює ваше серце, а й гордість. Приємно ж, коли сусіди проходять повз, і не можуть погляд відвести від ваших прекрасних клумб.

Але не кожен може дозволити собі фахівця, який професійно оформить ваш двір. Але кожен може включити свою фантазію і зробити такий декор, з яким будуть усі фотографуватися.

Виявляється, що оформити клумби і сад можна за допомогою підручних старих засобів. Напевно, у вас є речі з тієї серії, що «шкода викинути, нехай ще полежить, а раптом знадобиться». Пошукайте добре у себе в гаражі або в шафі, можливо десь поношена взуття нудьгує або парасолька дірява, або старий чайник запорошився, або навіть меблі стоять без діла.

Наша редакція зібрала для вас кілька цікавих ідей. Уважно подивіться на фото. Ви точно знайдете щось для себе.

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.