7 правил нанесення парфуму, парфумованої та туалетної води

Незалежно від ціни духів або туалетної води, головне - вміння правильно наносити аромати.

Парфуми, парфумованна вода і туалетна вода – усе це використовуємо, щоб добре пахнути. Між собою вони відрізняються стійкістю, складом і ціною. Але головне, це вміння правильно користуватися ароматами. Без цих правил будь-які дорогі парфуми будуть неякісним.

  1. Не розтирати. Парфуми не рекомендується розтирати на шкірі тіла. Оскільки змінюється структура рідини і запах швидше випаровується.
  2. Щоб надовго зберегти аромат, використовуйте його після прийняття ванни або душу. У такому випадку розпарена шкіра буде краще «тримати» запах, і баночку з ароматом можна залишити вдома.
  3. Запах тримається на певних місцях. Краще наносити парфуми туди, де кровоносні судини близькі до шкіри. Наприклад, шия, скрони, внутрішня сторона ліктя і зап’ястя.
  4. Наносити парфуми тільки на чисту шкіру. Якщо все-таки потрібно оновити аромат, то протріть ділянки нанесення вологою серветкою. Так вони не змішаються з шкірним жиром і запах буде «чистим».
  5. Не наносіть парфуми або туалетну воду на одяг. Тканина добре вбирає, але видати запах може абсолютно інший.
  6. Парфуми і волосся. Дійсно, волосся довго тримає запах. Але, є маленький нюанс. Спирт, який є в складі парфумів, погано впливає на структуру і здоров’я волосся людини.
  7. Туалетна вода не вічна. І дорогі, і дешеві прафуми в середньому живуть близько п’яти років і з часом втрачають свої якості.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як спорт впливає на якість життя: ТОП-8 пунктів

Нагадаємо, перша зустріч: дитина і мама обіймаються.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.