Про що розповість форма вашого пупка – давайте перевіримо, чи правда це

Одна з найцікавіших сторін людства - його наполегливі спроби зв'язати особливості людського тіла з його внутрішнім світом, що навіть отримало назву як науки «физиогномика». Серед безлічі різних варіантів, на підставі якої частини тіла робити висновки, увагу безумовно привертає ідея судити про людину на підставі форми його пупка.

Пупок обраний не випадково. А все тому, що це місце – один з головних енергетичних центрів людини, сформований в найвідповідальніший момент життя кожної людини – під час його появи на світло.

Як же форма пупка впливає на особистісні якості та долю людини? Певні здогадки вже існують. Наприклад, мають місце бути наступні закономірності.

№1

У власників виступає пупка частіше за все сильний, непохитний характер; вони часто вперті і легко домагаються свого. Вони люблять бути в центрі уваги, тому оточені величезною кількістю людей, можуть вести їх за собою в якості лідера. В любовній сфері такі люди довго шукають підходящого партнера, після чого надовго пов’язують себе до жодного міцними відносинами.

№2

Для тих, у кого глибокий і великий пупок, характерні доброта і щедрість. Ці люди відкриті і майже завжди діляться тим, що на душі, а також готові прийти на допомогу іншим. Зазвичай вони керуються раціональністю і шукають спокійного, розміреного життя в теплому родинному колі.

№3

Люди з маленьким пупком можуть бути трохи скритними, їм важко довіритися, але вони дуже хороші в зберіганні секретів. Однак така людина буде дуже прив’язаний до найдорожчим людям, готовий захищати їх за всяку ціну і боротися за те, що йому важливо. Любовні стосунки для таких людей стають продовженням міцної і тривалої дружби.

№4

У тих, чий пупок круглий, в житті багато мрій і розміреного проведення часу: вони люблять добре відпочити, робити все без поспіху, працювати на незапорошеною посади. Таким людям важкувато займатися фізичними навантаженнями, але інтелектуальні та творчі заняття їм тільки приємні. Вони розумні і навіть трохи хитрі, хоча і справляють враження ледачого добродушного людини.

№5

Овальний пупок найчастіше у дуже активних, гучних людей, які завжди сповнені ентузіазму і життєвих сил. При цьому в глибині душі вони дуже чутливі, їх легко розладнати або образити, можуть сумувати від нудьги. Їм важливі в житті нові враження, через що можна спостерігати нетерплячість. В іншому це яскраві, емоційні особистості.

№6

І нарешті широкий пупок – така форма належить людям пильним, неспокійним. Вони завжди готові вирішувати проблеми, виконувати завдання, досліджувати людей і їх поведінку. З них вийшли б хороші вчені, але зазвичай виходять просто господарські та надійні партнери, на яких можна покластися.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.